Reklama

Reklama

Fotografové

(TV film)
  • USA Photographers, The

Obsahy(1)

Pro několik málo vyvolených je to práce snů...obrovská zodpovědnost...hektický život. Po celé generace, časopis NATIONAL GEOGRAPHIC odhaluje krásu, rozmanitost a tajemství naší planety. Vypráví příběhy prostřednictvím obrazů a slov. Ale kdo vlastně jsou lidé za fotoaparátem a jaké by to bylo fotit pro NATIONAL GEOGRAPHIC? V tomto filmu se setkáte s několika z nejlepších fotografů na světě, kteří vám poodhalí zákulisí své práce - fotografického umění. Tito pozoruhodní lidé se s vámi podělí o své zkušenosti – jak získávají dechberoucí záběry, nebezpečí, kterým čelí a život, jenž vedou pro lásku ke svému řemeslu. Podívejte se na svět jako nikdy předtím, tak, jak jej vidí FOTOGRAFOVÉ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Kimon 

všechny recenze uživatele

Nikoliv nezajímavé, ale ze snímku jsem měl pocit jakési neupřímnosti autorů fotografií u komentářů k jednotlivým snímkům. Jakoby autoři snímků chtěli uměle nadsazovat hodnotu své práce. Jistě, jejich práce při vzniku mnoha snímků je dosti nebezpečná a náročná na čas, ale toho "laciného" nadhodnocování nás mohli ušetřit. Mnoho fotografií se v záběrech filmu nabízí v krátkých sekvencích opakovaně a celkový dojem působí spíše jako reklama National Geographic a ne jako dokument. Očekával jsem víc. ()

wito 

všechny recenze uživatele

zaujimavy dokument o praci fotografov national geographic, v ktorom ale postradam este hlbsie ponorenie sa do problemov i kras, ktore z tohoto povolania vyplyvaju. ale myslim, ze by to bolo pekne intro k neexistujucemu serialu o fotografoch tohoto prvotriedneho casopisu... ()

Reklama

Reklama