Reklama

Reklama

Maxík a drak

  • Španělsko Robellón: Y la leyenda de San Jorge (více)
všechny plakáty
Španělsko, 2009, 69 min

Obsahy(1)

Maxíkovi se moc líbí legenda o drakovi, kterou mu vyprávěl jeho kamarád Brnkal. Je přesvědčený, ze příběh musí být pravdivý a drak je určitě někde blízko. Nikdo mu ale nevěří, a tak se rozhodne draka najít. Protože je Maxík šikovný pejsek, netrvá dlouho a draka opravdu najde. Jenže drak není zrovna mírumilovné zvíře, takže Maxík bude muset vymyslet, jak se ho honem rychle zbavit. (ČSFD)

(více)

Recenze (4)

Smok 

všechny recenze uživatele

Čo vznikne, keď skrížime podpriemernú 3D a podpriemernú 2D amimáciu typu Commodore? Hlboko podpriemerný Maxík bez deja... ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Celkem zdařilá pohádka. Animace teda není nic moc, ale film je přesto koukatelný a rychle uteče. Příběh je sice předvídatelný, ale některé drobnosti byly vymyšleny hezky (ten traktor třeba). A ta písnička "maxík brnkal, maxík brnal dva kamarádi sou..." je hrozně chytlavá :) Dětem se to určitě bude líbit, ale nad tři jít nemohu, jelikož v oblasti animovaného filmu existuje spousta lepšího materiálu. Každopádně chybu koupí tohoto neuděláte. Odrostlejší budou možná trpět, ale děti se zabaví. /viděno na DVD: 55% a 3*/ ()

YuriBS 

všechny recenze uživatele

Dosť som sa pri tejto rozprávke nudil. Jediné dve veci, ktoré sa mi na nej páčili, boli celkom zlatý pes Maxík a počítačové 3D animácie krajiny. Navyše, keď už sa tvorcovia hrali s týmito 3D animáciami, mohli v rovnakej kvalite urobiť aj všetky ostatné animované postavičky a celý film vôbec. Možno by to bolo pútavejšie, pretože sa tieto dve animované technológie (2D a 3D) akosi k sebe nehodili. Ale pre deti je to myslím veľmi dobrá rozprávka. Jednoduchý príbeh, očakávanie, kedy sa Maxík stretne s drakom a ako to všetko dopadne. ()

Reklama

Reklama