Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Jezinka.Jezinka odpad!

všechny recenze uživatele

Měla jsem depresku, mistr kulyk mi poradil podívat se na tenhle film. Trikově nabité akční sci-fi ukazující apokalyptickou vizi světa. Tvůrci nelžou ani trochu, triky tam jsou, papíroví dinosauři z nichž trčí opravdové akční špejle, jak je posunují New Yorkem a mezi kopci, pradědeček krokodýl, který turistům vypichuje oči a pak je sežere a pak další dinosaurus, který žere vrtulníky. Co už byste chtěli, abyste měli pocit, že se koukáte na Apokalypsu? Já si jsem jistá, že ten stroj času existuje a že tohle byl dokument. Navíc byli všichni značně technicky fundovaní. Vždyť úplně jasně řekli, že vytvořili tachionové pole rotující rychlostí blízké rychlosti světla. Když zařízení DUHA dosáhne maximální rychlosti, dotkne se krajního bodu elektromagnetické křivky. Jde o jednoduchý proces nesmírné složitosti, o vztah mezi časem a prostorem. Jde o jeskynní malby. Zjevení, které Bůh dal Ježíši Kristu, aby ukázal svým služebníkům, co se má brzo stát; naznačil to prostřednictvím anděla svému služebníku Janovi. Úplně jasný, ne?! ()

gezper odpad!

všechny recenze uživatele

Test odvahy, má to 11%. Ne že bych filmy odsuzoval dopředu, ale přece jen nějaká pre-selekce musí být. Takže udělám na sobě pokus: Jak dlouho to vydržím po očku sledovat? Zanechá to nějaké podstatné stopy na mé psychice? Závěr: je to peklo! Nedá se to sledovat ani na 10% pozornosti bez újmy na duševním zdraví. Cituji z citace textu distributora filmu: "Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky." Nejsem si jist, zda mysleli trika s krátkým nebo s dlouhým. Ovšem jedna pasáž ze souvěti je pravda, vymklo se jim to z ruky - ale nikoliv vědcům, nýbrž tvůrcům filmu. [0%] ()

Reklama

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrej! Moc dobrej vtip! Na tomto filmu, teda pokusu o film, bylo asi jediná koukatelná obálka dvd-ka. Snad ještě ta slečna byla povedená. Ale prosím vás, kdo v dnešní době natočí takovou sračku, měl by se okamžitě oběsit. Tyhle efekty, to bych možná zvládl i doma v pokojíčku. Nechápu. Ani se nebudu rozplývat, jak moc to bylo nelogické a pitomé. Ach jo. Aspoň ten obal nemá vypadat tak jakože trochu lákavě na slušné b-čko, ale tohle se hodně rychle šine k druhému konci abecedy.... Fuj! ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Tohle vůbec nebylo špatné. Ani nevím na čem bych film nějak elegantně zhodil, prostě to byla neuvěřitelně mile tupá podívaná, kde každý trik raptora, vyvolá úsměv na tváři. K tomu lovci nabodávající raptory na kůl, když marináci s kvérem nic nezmohli, drsný lukostřelec co skolí ptáka, kterej dávku ze samopualu vesele ignoruje a zvláště závěrečné náhánení raptora do tunelu v ulicích velkoměsta, pomocí sprintu. No prostě nebudu vám lhát, skvěle jsem se bavil. ()

Ellmariachi odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho předlouho jsem hledal film, který jsem viděl jednoho jarního večera u kamaráda, při partičce pokeru. Dokázal totiž to, že odpoutal mou pokerovou duši od karet a možných výher. Dokázal totiž to, že si mou pozornost udržel dalších několik dlouhých minut. Několik dlouhých minut jsem s otevřenou pusou zíral jak je tohle možné. Ty minuty byly dlouhé, ale bylo jich všeho všudy jen pár. S otevřenou pusou jsem zíral, protože něco tak hnusnýho na pohled jsem v TV neviděl ani v GoGo šou. A to, že jsem ten večer prohrál 400,- nebyl ten nejhorší zážitek. Slovo ODPAD na CSFD má své opodstatnění. 0 procent. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)
  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)
  • Natáčelo se v Kalifornii v USA a v Belize. (Cheeker)

Reklama

Reklama