Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Tolik zatracovaná společnost Asylum nedělá nic jiného, než její kolegové v 50. letech. Natáčí přesně ty stejně naivní a laciné pitomosti, na které se dnes díváme s úsměvem. Ano, má to špatné triky, ale na druhou stranu, jak dnes vypadají vysokorozpočtové snímky tehdejší doby? Taky žádná sláva. Debilní scénář, kdy druhohory vypadají jako naše současnost, „zajímavé“ herecké kreace, atd. Ale to je přesně to, proč se díváme na filmy typu Invasion of the Saucer Men, jejich nedokonalost je zábavná, no a naši vnuci se takto budou dívat na Jurské komando. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už jsem si zvykl na všelijaké Asylácké srajdy, ale tohle byl doslova vrchol. Nejprve mě zmátlo to, že tohle paskvilové scifi/fantasy uvedl Filmag jako horor. Potom jsem se naštěstí tady ujistil , že tenhle kousek do mého žánru nepatří. Narozdíl od Jurského parku je tohle absolutní digitální mazlanina se smradlavým dárečkem uvnitř. Otřesní dinosauři, dementní výkony herců/neherců, scénář stvořený v největším alkoholickém deliriu a naprosto stupidní konec jen podtrhli úroveň celého snímku, který trval nekonečných 85.minut a byl jedním velkým utrpením. Nechápu proč do něčeho takového vůbec lezl můj oblíbenec Michael Gross. jen kvůli němu nedám nulu. Nikdy více. ()

Reklama

gezper odpad!

všechny recenze uživatele

Test odvahy, má to 11%. Ne že bych filmy odsuzoval dopředu, ale přece jen nějaká pre-selekce musí být. Takže udělám na sobě pokus: Jak dlouho to vydržím po očku sledovat? Zanechá to nějaké podstatné stopy na mé psychice? Závěr: je to peklo! Nedá se to sledovat ani na 10% pozornosti bez újmy na duševním zdraví. Cituji z citace textu distributora filmu: "Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky." Nejsem si jist, zda mysleli trika s krátkým nebo s dlouhým. Ovšem jedna pasáž ze souvěti je pravda, vymklo se jim to z ruky - ale nikoliv vědcům, nýbrž tvůrcům filmu. [0%] ()

Ellmariachi odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho předlouho jsem hledal film, který jsem viděl jednoho jarního večera u kamaráda, při partičce pokeru. Dokázal totiž to, že odpoutal mou pokerovou duši od karet a možných výher. Dokázal totiž to, že si mou pozornost udržel dalších několik dlouhých minut. Několik dlouhých minut jsem s otevřenou pusou zíral jak je tohle možné. Ty minuty byly dlouhé, ale bylo jich všeho všudy jen pár. S otevřenou pusou jsem zíral, protože něco tak hnusnýho na pohled jsem v TV neviděl ani v GoGo šou. A to, že jsem ten večer prohrál 400,- nebyl ten nejhorší zážitek. Slovo ODPAD na CSFD má své opodstatnění. 0 procent. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Déčkové filmy se stupidní zápletkou, mizernými herci a špatnými efekty si vychutnávám, protože se při nich můžu s chutí zasmát tvůrčí debilitě. Ne tak u Jurského komanda. Tenhle film je tak špatný, že se mu nedalo ani smát. Šíleným způsobem mě iritovaly postavy a ze všech nejvíc ten blonďák v bílém nátělníku, co vypadal jako Ingo Lenßen. Jak je možné, že postavy ze 40. let nosí současné oblečení? Věděl jsem, že studio Asylum jsou neskuteční lůzři, ale tady to už opravdu přehnali. A ten vyblitý digitální tyrannosaurus tomu nasadil korunu. (550.) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)
  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)

Reklama

Reklama