Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Isaacu Knottovi (Nick Stahl) bylo osm let, když se vracel s rodiči domů a do jejich auta nabouralo nezletilé dítě. Jeho rodiče zemřeli a on zůstal po zbytek života připoutaný k invalidnímu vozíčku. Nyní, téměř 20 let po nehodě, Isaac pracuje v rádiu, když se k němu donese zpráva o zdravých lidech, kteří z nějakého neznámého důvodu také chtějí být na vozíku. Isaac tomu chce přijít na kloub, což jej zavede až k Fioně (Vera Farminga), která, zdá se, mu může pomoct. (ElKamil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tak sorry vážení, ale napriek tomu, že nie som nejaký "necita", tak " Niečo za niečo " vo mne zaznievať bude pomerne krátko (zrejme len počas písania komentára). Téma je zaujímavá to je fakt , no scenár mal určite dĺžku sms-ky a je deravý a priesvitný ako toaletný papier "jednovrstvák". Dramaturgia je na tom najhoršie, tá to celé poslala do kvetov, pretože jej pričinením je film úplne monotónny a bez potrebnej zmeny rytmu ( zrejme pri natáčaní chlapík zaspal a zabudli s ním potriasť). Chvalabohu za stopáž 82 minút. ()

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Velice zvláštní film,který mi svou originalitou chvílemi připomínal kultovní Crash od Davida Cronenberga.Vozíčkař Isaac se setkává se zvláštní ženou Fionou,která touží byt jako on...na vozíčku... Isaac zase touží po tom opět se postavit na své nohy...perfektní scénář vám skvěle zamotá hlavu a nadídne nadprůměrné originální drama. ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

Keď si to porovnám s filmami o vozíčkaroch a ochrnutých, ktoré som doteraz videl: 1. http://www.csfd.cz/film/232435-kurz-negativniho-mysleni-kunsten-and-229-tenke-negativt/ 2. http://www.csfd.cz/film/188310-uvnitr-tancim-inside-im-dancing/ 3. http://www.csfd.cz/film/197198-skafandr-a-motyl-scaphandre-et-le-papillon-le/ 4.http://www.csfd.cz/film/5389-kruh/, tak tento film nie je spomedzi nich najlepší a jeho veľkou nevýhodou je pomalé tempo. Ale myslím, že tému poňal najoriginálnejšie a najzaujímavejšie zo všetkých. A podľa môjho názoru veľmi verne zobrazuje pocity vozíčkarov. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

"Kdyby přistáli mimozemšťané, a viděli by všechny ty zdravé lidi, a potom by záhledli ty na vozíčcích, mysleli by si, že jsou to Králové a Královny, protože mají speciální rampy a nikdy nemusejí vstávat." Mírně předvídatelné mírně psychologické místy romantické drama s místy velice inteligentním scénářem a thrillerovou zápletkou. Carlos Brooks si za odvahu zpracovat takto provokativní, nekonvenčí, přehlížené, leč nesmírně zajímavé a aktuální téma zaslouží solidní hodnocení. 73% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mladej John Connor, jehož nejoblíbenější nápoj je točená kola, zkouší chodit v sedmimílových botách a s Verou Farmiga. Výsledkem je předstírání předstírání s nepředstíraně naivním skrýváním identity jedné z hlavních postav. Předstírejme, že s tím spojený twist nikdo nečekal. Ani posudková komise, ani Walter Sobchak.. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama