Reklama

Reklama

American Jedi

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2002, 8 min

Obsahy(1)

Tvůrci kultovní teenage komedie American Pie si vzali na paškál první díl Hvězdných válek. Děj se odehrává v současnosti, v galaxii "very far far away", na střední škole, kde musí hlavní hrdina Obi-Wan Kenobi dokončit svůj trénink, aby získal titul Rytíře Jedi. Cesta však není lehká. Musí zdolat nebezpečí Temné strany alkoholu a marihuany, utkat se ve sportu s Darth Maulem a pokořit úkol nejtěžší - přijít o panictví. (Arachneuss)

(více)

Recenze (9)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nevtipná parodie, která nestojí za vidění. Jedna hvězdička za plakát filmu Gattaca v pozadí jedné scény:). ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Stačí nebrat Star Wars příliš vážně a umět si užít Prcičky jako zamlada. Zkrátka není nad to, když má někdo nápad a snahu. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Nápad a snaha sa síce cenia vždy ale nemenej dôležité je aj spracovanie. A to v tomto prípade možno pochváliť len výnimočne, skutočne kvalitnú Star Wars paródiu by som radšej hľadal inde. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Fuuj!! Šílená volovina a naprostá urážka Star Wars!! American Pie patří mezi průměrné komedie, ale tohle je blbost na en-tou v XXXXL míře. Jako milovník své nej sci-fi ságy dávám ODPAD! A pevně doufám, že tohle někdo vymaže z povrchu zemského. To jsem snad viděl za trest! ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Krátký filmek se snažil spojit dva americké kulty (Star Wars a American Pie), neboť v USA začínájí docházet dobré nápady...sice se snaha cení, ale snaha není všechno. A jak říká M.a.t.t., tak opravdu dobrou parodii hledejte jinde :-). ()

Reklama

Reklama