Reklama

Reklama

American Jedi

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2002, 8 min

Obsahy(1)

Tvůrci kultovní teenage komedie American Pie si vzali na paškál první díl Hvězdných válek. Děj se odehrává v současnosti, v galaxii "very far far away", na střední škole, kde musí hlavní hrdina Obi-Wan Kenobi dokončit svůj trénink, aby získal titul Rytíře Jedi. Cesta však není lehká. Musí zdolat nebezpečí Temné strany alkoholu a marihuany, utkat se ve sportu s Darth Maulem a pokořit úkol nejtěžší - přijít o panictví. (Arachneuss)

(více)

Recenze (9)

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Fuuj!! Šílená volovina a naprostá urážka Star Wars!! American Pie patří mezi průměrné komedie, ale tohle je blbost na en-tou v XXXXL míře. Jako milovník své nej sci-fi ságy dávám ODPAD! A pevně doufám, že tohle někdo vymaže z povrchu zemského. To jsem snad viděl za trest! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nevtipná parodie, která nestojí za vidění. Jedna hvězdička za plakát filmu Gattaca v pozadí jedné scény:). ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Stačí nebrat Star Wars příliš vážně a umět si užít Prcičky jako zamlada. Zkrátka není nad to, když má někdo nápad a snahu. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Nápad a snaha sa síce cenia vždy ale nemenej dôležité je aj spracovanie. A to v tomto prípade možno pochváliť len výnimočne, skutočne kvalitnú Star Wars paródiu by som radšej hľadal inde. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Krátký filmek se snažil spojit dva americké kulty (Star Wars a American Pie), neboť v USA začínájí docházet dobré nápady...sice se snaha cení, ale snaha není všechno. A jak říká M.a.t.t., tak opravdu dobrou parodii hledejte jinde :-). ()

Reklama

Reklama