Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolákovi Sidovi se shodou náhod dostane do rukou neobyčejný telefon, který zodpoví kdejakou otázku, nepotřebuje kredit a hlavně vytočí jakékoliv číslo. Byla by to skoro dokonalá hračička, nebýt toho, že poslouchá jenom Sida a lidé, kteří mu jakkoli nevyhoví, záhadně umírají. (playboxguest)

Recenze (15)

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

To bolo tak teenagersky blbé až to bolo dokonalé. Úplne pohodová oddychovka čo sa na nič nehrá natočená s jediným cielom: pobavit diváka - a to sa tu ozaj podarilo. Dej je velmi jednoduchý, film klasický nizkorozpoctak, ale vo francuzskom prevedení - konečne niečo iné ako hollywoodske sračky. Velmi ma to pobavilo. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Taký telefón by som chcel mať. Prekvapivo zábavná teenagerská komédia o mobile, ktorý svojmu majiteľovi splní každé želanie. Takže učitelia a poniektorí povýšeneckí spolužiaci sa majú na čo tešiť. Miestami to bolo poriadne uletené a bláznivé, najmä scénka v jedálni, skoro som sa od smiechu... veď viete čo. Komédie ináč vo všeobecnosti nemusím a vyhýbam sa im, ale keby som si robil rebríček, tak toto by bolo veľmi vysoko. Avšak prívrženci inteligentného humoru nech to radšej vynechajú. ()

Reklama

kareen 

všechny recenze uživatele

Byla v tom nadsázka, byl v tom černý humor, byly v tom docela vtipně vymyšlené vyvražďovačky a ve mně to bůhví proč nevyvolalo víc, než jedno dvě letmá pousmání. V tom aby se čert vyznal. Ale jedno musím těm frantíkům vytknout, já myslela, že jen ty potvory povrchní amíci si vybírají do rolí školních loserů ty největší fešáky široko daleko. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Mno, kdo by nechtěl pekelný telefon, co pro vás cokoli zařídí a udělá ? Koukat se na to dalo a dokonce jsem se po většinu času ani nenudila. Konec byl hodně předvídatelný, ale co by člověk taky mohl čekat od béčkové fantasy teen komedie. Jednou mi to stačilo- víckrát to vidět nemusím, ale do odpadu bych to zase neházela. To co se povedlo byla hudba a v některých scénách kamera. V hodnocení váhám někde mezi dvěma a jednou hvězdičkou. ()

qwentin odpad!

všechny recenze uživatele

I přesto, že jsem si od toho filmu nic nesliboval a věděl, že je to béčková záležitost že mě nic nepřekvapí, ví Bůh, že překvapilo. Překvapilo jsem se já sám a to tím, že jsem se na tohle zvládl dokoukat. Bylo to jen díky občasné kvalitní kameře...rozhodně ne kvůli naprosto příšerné hlavní emoteence, kvůli který to všechno vzniklo...kdo by se sakra na tohle chtěl dívat??? Doby východoněmeckýho fekal porna jsou už nenávratně ztracený...nebo snad ne? ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama