Reklama

Reklama

Zamilovaný spisovatel je z krásné přítelkyně celý pryč, ale do svatby se zrovna nehrne. Vymyslí proto důmyslný plán, jak mít byt sám pro sebe. (Netflix)

Recenze (5)

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Říkáte si, proč váhá? Blbec! Kdepak, dámy a pánové jsem expert. Dostal jsem víc kopaček, než profesionální fotbalista....."ッ Mě tyhle francouzské vztahovky baví.  **** za scénu s dortem a dala bych si pařížák, nebo klidně i dva. ッ ()

MartinDruny 

všechny recenze uživatele

Stil této komedie asi nesedne každému a některé gagy jsou vyloženě šité na míru francouzskému publiku, nicméně bavila mě a působila neotřele. Vcelku příjemné odreagování po náročném pracovním dnu. Herecky i řemeslně zvládnuté, ale scénář mohl být možná trochu víc vypilován. Především konec filmu je dramaturgicky nedotažený. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Nesmírně sympatická a příjemná romantická komedie na večer v pracovním týdnu s hlavní roztomilou dvojicí, doslova ťuťuňuňu:-) A Kad Merad, to je pan komik, francouzskou kritikou sice ne příliš akceptovaný, ale vtipný a zábavný. Audrey Dana hraje v poslední době nějak moc. A ten název, ten se mi líbí nejvíc, je tuze trefný. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Rodiče Laetitie si zahráli skuteční rodiče Mélanie Doutey. (claudel)

Reklama

Reklama