Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jean-Pierre má zdánlivě vše, co si může přát. Dostatek peněz a krásnou, elegantní manželku Odile, která tráví dny nakupováním věcí, které nepotřebuje. Jenže Odile podle něj neplní své manželské povinnosti, ale jak ji k tomu donutit? Poradí mu jeho řidič Richard, který má také své problémy se svou ženou? Jean-Pierre se nakonec odhodlá k riskantnímu kroku - odstřihne svou ženu od peněz, následky ale možná budou jiné, než čekal. (fleurette)

(více)

Recenze (6)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Po tom co jsem se těžce nasral při sledování 168 hodin na arogantního hajzla jménem Farský, jsem potřeboval okamžitě nějakou komedii. Volba země byla jasná, Francie a jen jsem na Netflixu rychle hledal něco co mě praští a tady mě bouchla jména herců. A ano, nezklamal jsem se, francouzi jsou pořád mistři dialogového humoru pokud jde o oblast vztahů Večeře u Jeane-Pierra a Oddie s jeho řidičem s manželkou, to byla óda na humor, dialogy a následný pohledy, takhle si představuji humor žena versus muž. Bavil jsem se místy opravdu královsky jindy méně, ale celkově ten film jede na příjemné pohodě. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem komedii, ale bylo to depresivní drama. Kromě toho, že zde problém je založený na dvou tupých ženských, se film nikam neposune a nic se nevyřeší. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Lehce drsně vtipná nebo vtipně drsná francouzská komedie o tom, když z manželství vyprchá vášeň a touha a bohatému muži vnukne jeho šofér bláznivý nápad. Hlavní herecká čtveřice se pro tento typ komedie náramně hodí. Vlastně si nevzpomínám, kde bych Lanvina viděl jinak než jako drsného mafiána nebo tvrďáckého policistu. Ve vedlejších rolích je skvěle doplňují Demoustier a Chesnais. Vtipná jednohubka, která dokáže lehce rozjasnit pošmourné podzimní odpoledne. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama