Reklama

Reklama

Obsahy(1)

České herecké hvězdy v americké akční sci-fi, tak, jak jste je neviděli! Kateřina Brožová a Kate Rodger v zoufalém boji o záchranu lidstva před jadernou katastrofou!
Žena-zabiják Kate Major (Kate Rodger) je propuštěna z vězení a dostane rozkaz zlikvidovat nukleárního šílence Kragova (Orestes Matacena) a jeho krutou společnici Tanyu (Kateřina Brožová). Představitel OSN - Loman (Bořivoj Navrátil) Kate zároveň pověří záchranou svého syna Jakea (Josh Barker), který vede ozbrojenou skupinu bojující za záchranu lidstva. Boj dvou žen na život a na smrt může přežít jen jedna z nich! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Někomu tu na ČSFD pěkně šibe. To je zde nějaký fanklub páně Sviňmandla (ty jeho >filmy< jsou tedy ale opravdové sviňské srajdy, hodné >sratstar< v nich hrajících) či je to jakási recese? No, nakonec to vlastně lze i nějak pochopit - co lze dnes dětem planety Nova po těch létech kšs (kurvůrní školení stáda) dnes vyčítat, že... Nadstandsrat. ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

"Svlíkni se!" - "Blázníš? Teď musíme bojovat!" Nějakou čtvrthodinu jsem si říkal, že by tenhle "film" mohl být tak špatný, až by mohl být zábavný... Ale pak mě to poměrně rychle přešlo. Čirý humus. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Legrační triky, mizerně zrežírované akční scény, spousta nelogičností a nesmyslů, stupidní dialogy, voják, který letí do vzduchu dřív, než vybouchne granát, železné dveře, které se vlní jako guma a tak dále. A dojde i na Simandlovy oblíbené scény s vězeňkyněmi, kutajícími v dolech polystyrénové kameny. Jediná zábava pro českého diváka spočívá ve sledování českých herců. Kateřina Brožová si užívá svou záporačku, Bořek Navrátil v roli tajemníka OSN naproti tomu hraje jako ponocný, v menší roli se objeví i Petra Špindlerová a Petr Meissel. ()

Grimaldi odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk neznali tvorby pana Simandla by mohl při zakoupení nabýt dojmu, že u nás třeba vznikl americký akční sci-fi film, co konečně předvede české herce světu. Opak je ale pravdou a divák dostává klasický odpad z Milína co vypadá hrozně, probíhá příšerně a končí dementně. Kromě lidí co rádi při špatných filmech trpí by film neměl nikdo vidět, nikdy. ()

Reklama

Reklama