Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři přátelé Lukas, Simon, Anders a John se vydávají každé léto na kánoích na řeku Kalix. Tento rok je jejich výprava okořeněna tím, že potkají dvě sestry ze Stockholmu - Marii a Susanne. Mladí muži s nimi uspořádají divokou párty. Ráno však zjistí, že mladší ze sester zmizela beze stopy. Policie je v pátrání neúspěšná. Klíčem k rozluštění záhady jsou události divoké noci, které si však všichni účastníci pamatují jen matně. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Martin741

všechny recenze uživatele

Slusny trochu nadpriemerny skandinavsky film o raftingu na skandinavskej rieke, Reziser Lindstrom odviedol zrucnu pracu, herecke osadenstvo sa taktiez sympaticky snazilo, no a dejova linia je okorenena o jedno chybajuce dievca. Trochu sice klise, trochu mozno realita, ale po filmoch ako Zlo mezi Nami mam slabost pre skandinavsku filmografiu. 67 % ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Obsah mi vůbec nepřipadá totálně mimo, film mi nepřipadá špatný, mám pro severské filmy slabost. Docela slušný thriller, i když s průhlednou pointou. ()

Reklama

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že skandinávská kinematografie je o nějakou tu míli před naší, zvykl jsem si od ní očekávat lepší standard. Tušil jsem, že celý příběh nebude jen tak a scénárista si nechá na závěr nějaké to překvapení v podobě pošramocených na povrchu dobře vypadajících vztahů a část traumatického dětství. Nakonec se mi ten závěr ani moc nelíbil a role policistky nebyla ani důležitá. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo při sjíždění peřejí se dá zažít spousta zajímavých věcí – znám z vlastní zkušenosti. Zvláště když se seznámíte s neznámými holkami a po ruce je chlast. Je pravdou, že severská tvorba nám už nabídla dost lepších filmů, ale tenhle průměrný thriller bych dopředu nezatracoval. Sice se neopírá o nějak zvlášť originální námět – no prostě se někdo po prochlastaném a eroticky nabitém večeru ztratí, police ho nemůže najít, někdo si ten večer nepamatuje, někdo něco tají –ale všichni se tváří jako jedna šťastná rodina. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve městech Kalix a Överkalix v severním Švédsku. (Cheeker)

Reklama

Reklama