Reklama

Reklama

Když je na Silvestra zavražděn Ryan Chambers, stává se hlavní podezřelou Valerie Maasová, zbožná žena v domácnosti, která zjišťuje, že její manžel vedl po mnoho let dvojí život. Její vnitřní síla a víra jí pomáhá překonat krizi i ve chvíli, kdy se zdá, že zrada jejího manžela zničí vše, co kdy znali. (Canal+)

Recenze (4)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Film, který nepřekvapí, ale ani neurazí. Herecké výkony jsou v normálu, jelikož ani nebyl dostatek prostoru ukázat, co v nich je. Ovšem některé objevy jsou více, než k zaražení a rozhodně to diváka nutí se dál dívat, protože neví, co ho ještě může čekat. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Co je horší než americká kravina? Afroamerická kravina... Co je horší než bílá snobárna a šosáctví? Černá snobárna a šosáctví... . . . Otravná telefilmařina, hra na krimithriller, spousta keců o ničem, do toho trošku toho evangelikníkování a halelůjování, béčkové všechno a šmytec a kulový... °-/ - - - - - (Poprvé tak nějak ze zvědavosti sledováno /žel s všechnu tu bídu umocňujícím otravným televizáckým dabingem/ 12.5.2011 na tv barrandov, hodnocení 10., komentář zde jako druhý - 12.5.2011) ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ach jo nega nepřesvědčila, i když film nabízí známe tváře tak to není žádna výhra, příběh je nudný prostě celý film se řešil hovna. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama