Reklama

Reklama

Na rozcestí

Trailer

VOD (1)

Skutečná láska musí překonat spoustu nástrah. Dave a Clarice Johnsonovi (Morris Chestnut a Taraji P. Hensonová) o tom vědí své. Když se před lety brali, mysleli si, že se všechny jejich sny naplní. Osud jim však položil do cesty těžké překážky…  Skutečná láska musí vždy překonat spoustu nástrah. Dave a Clarice Johnsonovi (Morris Chestnut a Taraji P. Hensonová) o tom vědí své. Když se brali, on chtěl být hvězdou baseballové ligy a ona nejlepší realitní makléřkou. Daveovi jeho sen zhatilo zranění, ale osobní neúspěch si vynahrazuje jako trenér dětského sportovního týmu a touží po klidném rodinném životě. Clarice svého cíle dosáhla, získala titul makléřka roku, ale cesta na předávání cen skončí nehodou a jejím těžkým zraněním. Manželský vztah se po letech soužití ocitá v krizi a je podroben zkoušce - dvojice se musí vypořádat s oboustranným pokušením, finančními problémy i s citovými pochybami a nakonec stojí před rozhodnutím, zda mají porušit slib, který si v den svatby dali. Americké romantické drama bylo natočeno na motivy bestselleru T. D. Jakese. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Slušné drama, kterému paradoxně škodí, že je do něj vmáčkuto snad vše čeho může člověk v životě dosáhnout nebo prožít- svatba, rozvod, těžká dopravní nehoda, tragická smrt milovaného, těhotenství, krize manželství jen díky bohu, že se vše netýkalo pouze představitelů hlavních postav, ale něco vyzbylo i na vedlejší role. Bohužel, jak bylo všeho až příliš divák nemá velkou možnost s postavama soucítit a jen čeká, co kde se komu zase stane. Jak se říká, někdy je lépe méně a propracovanější příběh, než že jedna situace střídá druhou a divákovi je to vlastně úplně fuk a tak se z toho stává pouze zcela průměrné drama. A navíc neuvěřitelně uječená Taraji P. Hensonová mi ještě nikdy nebyla tak nesympatická a její filmovou matku, bych nejraději vzal něčím po hlavě, než mít takovou tchýni, tak radši dobrovolně spáchám harakiri(otřesné). ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré, veľmi dobré... Film mi fantasticky sedel. Bol taký pohodový, ako charizma hlavného hrdinu. Ešte bol " podmáznutý " vkusným rapom... fakt mi to sadlo. Ale s tým: "Prepáč, ja to nemôžem urobiť. " , to ani Timur a jeho družina neboli takí dobráci. No a koniec je už patetická citová vidieračka diváka. Tým to posrali a mne neostáva nič iné, ako sklamane dať o jednu hviezdu menej. ()

Reklama

lareinna 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že tento film sa mi páčil. Bolo tam trochu tej drámy, bola tak jemne podaná, rozhodne to nerve srdce z hrude, ale na druhej strane sa tých emócií trochu dotkne. Jedno, čo mi chvíľami vadilo bola úloha Clarice, to ako prehrávala. To bola asi názorná ukážka hysterickej ženy xantipy, ktorá sa ešte navyše skrýva za mamin chrbát. Ale film ako celok na mňa pôsobil príjemne, mám z neho dobrý pocit a myslím, že si zaslúži štyri. ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct že to je dost realistický.. příběh ze života.. láska na první pohled, svatba, vše v pořádku a pak to začíná..kariéra manželky je přednější než chvíle trávené společně a makeup který by se rozmazal kdyby dostala pusu od svého manžela na tvář...hrůza takový ječák co měla ta ženská bych tedy nevydržel, ale nebylo se čemu divit...mít takovou matku... do toho přijde nehoda a kvalitní drama je na světě, takže za mě 4* sice slabší, ale přeci jen si je zaslouží ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Bez okolků říkám, že "Not Easily Broken" je jeden z nejlepších filmů o černoších. A na svědomí ( závidím mu) ho má člověk, co si láme žiletky v holítkách o svůj obličej a zabíjí divoká prasata holýma rukama ( dost bylo nápověd, no možná ještě poslední - jeho kámoš , dnes dělá guvernéra, vykopne dveře a potom "slušně" zaklepe. Bill Duke předkládá uvěřitelné drama o problémech v manželství, výchově v rodině, o místě víry v životě a hromadu dalších velmi důležitých věcí života lidského. A dělá to nepodbízivým způsobem a nenuceně. Herci jsou skvělí ( tchýně a manželka našeho hrdiny jsou chvílemi na zabití, ale má to svůj důvod ). Zkrátka a dobře - v dnešní době, kdy je velmi moderní spílat na manželství je tento film velmi dobrou reklamou - v tom nejlepším slova smyslu na toto spojení dvou lidí. A jsem rád, že Vám to mohu potvrdit z vlastní zkušenosti. Není to lehké, ale když si dobře vyberete... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických mestách Los Angeles a Santa Clarita v štáte Kalifornia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama