Reklama

Reklama

Recenze (5)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Z trojuholnika akcia / dej / humor najlepsie vychadza zlozka humoru, i ked aj to obcas v situaciach, kedy to asi tvorcovia nemysleli vazne (metrosexualita oboch predstavitelov Vas bije v kazdom ich zabere). Jingle Ma akciu moc nezvlada (a sem tam okato vykrada Bayove kamerove finticky), fyzicka kondicia Shaw Yuea oproti jeho starsim kuskom (Invisible target) je degradovana a dej je prostucky a priehladnejsi ako cisarove nove saty. V zaverecnej tretine ovsem film prepne na podstatne vyssie obratky, humor mizne a dostavuje sa potrebny dramaticky efekt, i ked umelo tlaceny nelogikou chovania dvoch z hlavnych postav. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Utahaný, nudný, rádoby cool a s nejvíc metrosexuální dvojící poldů, co se dá v Hong Kongu vidět, ani bych se snad nedivil, kdyby se při akci, který je tady mimochodem dost, ale moc nezaujme, začali česat. Navíc je to dost hloupoučký a záporák strašnej ublíženej trapák. Nic moc 3* ()

ladynka 

všechny recenze uživatele

Film, který pro mi přinesl téměř 2 hodiny utrpení aneb Benny Chan má konkurenci v uhlazených kriminálkách s policisty, kteří sem nejspíš zabloudili z focení na propagační materiály nebo z módní přehlídky. Chápu, že doby znepokojivě nejednoznačných filmů a špinavých postav (uvnitř i navenek) Kirka Wonga a Ringo Lama se už asi nevrátí, ale uvítala bych i příjemnou civilní polohu jako v Bullets over Summer. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem vážně nečekal. Název napovídá, že půjde o nevinnou blbůstku na volný čas, a film tak opravdu začíná. Netušil jsem ale, že na těchto základech vyroste tak napínavý a skvěle udělaný thriller. Film na volný čas rozhodně, blbůstka v žádném případě. Co začíná jako komedie končí jako velice dobře udělaný akční film s vyzněním i myšlenkou. Co hlavně mi film dal, je asi smutný fakt, že opravdu nemůžete soudit podle obalu a vždy jej musíte rozbalit, jinak takovéhle filmy prostě minete. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

Tak trochu Bad Boys, nepomôžem si, no najmä prvé cca 2/3 filmu sú o humornej akcii a akčnom humore s krimi zápletkou a neuveriteľne cool vyzerajúcimi hlavnými hrdinami Michaelom (Shawn Yue, ktorý tu má neuveriteľne až trestuhodne málo priestoru) a Lincolnom (Kun Chen). Posledná tretina obracia karty a film sa mení na celkom slušnú drámu s pekne HK záverom. Nič to však nemení na celkovej neistote a kostrbatosti réžie Jingle Ma a občasnej podivnosti správania sa postáv deux ex machina. ()

Reklama

Reklama