Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bunny a Madhumati si nemůžou přijít na jméno. Dělají si samé naschvály. Ale Madhumatin otec (mocný politik a vyznavač kastovního systému) začíná chystat pro dceru domluvenou svatbu. Zároveň jí brání, aby dokončila školu a stala se lékařkou. Aby Bunny s Madumati odvrátili nebezpečí, naoko se za pomoci odmítnutého ženicha vezmou a rovnou už plánují rozvod. Jenže rozvod a Indie, to přece nepřipadá v úvahu. (lenuse)

(více)

Recenze (5)

lenuse 

všechny recenze uživatele

Tak po čase jsme zase dali telugský film. Taková ztřeštěná komedie o tom, co se škádlívá.... Samozřejmě žádný správný telugský film (zvláště pak romantická komedie) se neobejde bez nějaké té rvačky. Zvlášť ta poslední stojí za to. :-) Ale jako odreagování po celodenním výletě na kole lze tento film jen doporučit. ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Příběh byl vážně pěkný a místy i hodně vtipný. Hudební čísla povedená i když vyloženě taneční bylo jen jedno a Allu jako vždy okouzlují. Ovšem postava Madhu byla hrozná. Rozmazlená sobecká holka, která celej film afektovaně prokřičela a probrečela. Ona vážně nekřičí snad jen v jediný scéně v celým filmu (když nepočítám ty scény, kdy brečí nebo jen nešťastně koulí očima jak je ten svět nespravedlivý). Vůbec nechápu, co na ni milý i když lehkovážný a trochu provokatér Bunny, který na rozdíl od ní nevyrostl se zlatou lžičkou v hubě viděl. Já osobně bych s ní nejspíš nevydržela více jak týden. A ač sem si celý film jinak užila, ona mě v poslední hodině opravdu strašně lezla na nervy (možná za to mohlo i to jak extrémně místy Genalia přehrává?) a bohužel mi celý film zkazila. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Řádný to úlet snad ve všech ohledech. Byli tam všichni po celou dobu šťastní, nebo spíše šílení? Bé je správně, Á jen v určitých momentech povznesené romantiky, kterých bohužel moc nebylo. Příběh sám o sobě je řádně šílený. Myšlenka se mi bezesporu líbila, ale ty cesty, kterými se ubíral byly hrozivě kostrbaté, plné výmolů a děr do nikam. Opravdu všeho moc škodí! Ono slepit tolik minipříběhů a zápletek by dozajista šlo s daleko větší grácií, než tomu bylo v tomto případě, který bych se odvážil nazvat jasným příkladem neumětelství. Někde se začne, pak zase jinde, pak zase jinde, pak se to vrátí, vrátí, zase rozjede, mezi tím zamotá, rozmotá a zahodí. Co z toho asi tak může vzejít? Pejsek s kočičkou vaří dle zapadlého receptu jednoho z našich „předních“ všeumětelských gastronomických specialistů. Postavy samy o sobě jsou řádně šílené. To bez přehánění a někdy mi už vážně lezly krapet na nervy. Zřejmě hromadný útěk z místního ústavu pro choromyslné. Nemyslím to ve zlém, vtipných situací je tu díky tomu vskutku mnoho, i když se už někdy jde až za hranu snesitelnosti, ale normální tam byl snad jen ten bílý pejsek a kukačka. Je mi líto, ale je tomu tak. Řádné bitky jsou nedílnou součástí a kořením každého řádného indického filmu a ani v tomto případě nebudeme ošizeni. A. Arjun je dozajista nepřehlédnutelný suverén a G. D'Souza se řadí do dlouhé řady sympatických a krásných indických hereček. S postavami, které oba ztvárnily jsem už menší problémy určitě měl, ale zvláště u Genelie jsem milerád přimhouřil oko. Hudba se mi líbila, klasická telugská poctivá práce se vším všudy. V hodnocení jsem uvažoval i o čtyřech hvězdách, ale jak se vše postupně po cestě k vytouženému rozuzlení zápletky nabalovalo, tak vznikalo něco těžce uchopitelného (až opruzného) s množstvím různých slepých odboček místo přímé, zajímavé a kvalitně propracované jízdy za světlými zítřky. Nešlo přiřknout nic jiného než tři hvězdy, navíc s dávkou značné tolerance. I když se může zdát, že jsem nenechal na filmu nit suchou, tak tomu určitě není. Obsahuje humor, akci, romantiku, takže si dle mého každý najde to, co ho přímo oslovuje. Jen těch zbytečností a nesmyslů bylo na můj vkus více, než se slušelo a patřilo. Mávnout nad tím rukou, jako v jiných případech, jsem již nemohl. ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Vystresované dievča trpiace pod železnou rukou svojho otca - politika, bezstarostný chalan, pre ktorého je svet gombička. A policajt, ktorý vyzerá na psychoša, ale v podstate je dobrák a má srdce romantika. Dievča stretne chlapca, nenávidia sa. Robia si napriek a potom sa akosi vezmú... a idú si naďalej po krku. Potom ale zistia, že by na tom mohli byť aj horšie. Oveľa. :) Až na ten krvavý a prehnaný koniec to bolo veľmi veselé. Dobre som sa bavila. Manoj Bajpai bol úžasný. "Kto povedal, že som džentlmen? Ja nie som džentlmen!" :D ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Vcelku svizny a misty i zamyslene humorny film, v podobnem stylu jako Bujjigadu. Allu a Genelia drzi hlavni linku, ocenuji predevsim zaverecnou vysvetlivkovou zkratku, kde pomoci buseni do prsou a lomeni rukama vicemene beze slov za par minut 2,5h spektakl (elegantne?) uzavrou, dost to obvyklou zaverecnou hodinu tehoz se slovy zkrati ;) Nejlepsi postava ale bezesporu Manoj Bajpayee, jeho odmitnuty snoubenec menici se bez mrknuti oka do smirujiciho Cupida tomu dodal tu pravou stavu - skoda jen, ze nebyl na platne celou dobu, ale vprostred dej ridil detasovane z Dilli ;)) ()

Reklama

Reklama