Reklama

Reklama

Noci a víkendy

(festivalový název)
  • USA Nights and Weekends
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Mattie a James žijí v New Yorku a Chicagu. Milují se, ale do jejich vztahu se postupně vkrádá vzdálenost. Joe Swanberg a Greta Gerwigová společně napsali a zrežírovali vztahové drama, ve kterém i hrají hlavní role. (Letní filmová škola)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

silentname 

všechny recenze uživatele

Veľmi maličký film, ktorý určite nemal veľký budget, ale o to zaujímavejšie miestami pôsobí. Plus je super, že naši dvaja hlavní hrdinovia majú medzi sebou dobrú chémiu a plus sa nehanbia ani pre pár erotickejších scénok. A pôsobí to prirodzene. Nepotrebuje to veľký budget na to, aby to pôsobilo silne a emócie sú podľa mňa opäť veľmi schopné. Človek ale musí byť vo filme prirpravený na fakt, že to bude vyzerať viac ako home made film. Ale na druhú stranu je to aj trošku čerstvejšie a iné. Mne sa film páčil. Hodnotenie: B ()

Hwaelos

všechny recenze uživatele

Jediný film, který jsem na letošní LFŠ nedokoukal a zároveň taky jediný zástupce mumblecoru, na který jsem se odvážil vypravit. Nějak mi nesedne představa, že mizerně natočené home video s neherci, kteří se záměrně (?) snaží o neherecký projev může být vykládáno jako projev "opravdovosti, která prý tak citelně schází současnému filmu". Baví mě jen to, jak byla beze zbytku naplněna estetická premisa. Pro publikum (nebo aspoň tu část, s níž se identifikuju) jde totiž skutečně o (hard) core zážitek, zejména při sledování mumlání (mumble) ústřední dvojice, podpořeného chroustáním chipsů a pojídáním banánů uprostřed dialogu. ()

Reklama

Paradax 

všechny recenze uživatele

Film pojednává o vztahovém vývoji, který zažil asi každý, a hezky ho zachycuje. Ten, kdo z filmu odešel, si asi ještě něčím takovým neprošel... O jednu hvězdičku míň za technickou kvalitu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama