Reklama

Reklama

Půlnoční polibek

  • USA In Search of a Midnight Kiss (více)
Trailer

Los Angeles, 31. prosinec. Wilsonovi je 29 let a právě končí nejhorší rok jeho života. Ve městě je nový, nemá holku, nemá ani plán na večer. Touží se zamknout uvnitř svého bytu a zapomenout, že silvestrovská noc existuje. To vše jen do chvíle, kdy ho kámoš Jacob přesvědčí dát si inzerát na internet. Odpoví mu Vivian, dívka pevně rozhodnutá políbit o půlnoci svého pana Pravého…

Začíná nesmírně komická, chaotická a dojemná procházka ulicemi Los Angeles. S prřibližující se poslední hodinou roku čeká za každým rohem uprřímný černý humor i lehce zranitelné city… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (118)

emma53 

všechny recenze uživatele

Mám zvláštní pocit, že jsem viděla konverzační klasiku dnešní doby. To, že jsem ani Saru a Scoota neznala, přidalo určitě na uvěřitelnosti (kromě černobílého provedení) a to považuju za velký klad tohoto jednodenního smutně romantického příběhu. Skoro třicetiletý Wilson a jeho první rande po šesti letech s rozporuplnou Vivian, kde mně chvilku trvalo než jsem jí přišla na chuť a vy najednou za chvíli zjistíte, že to ani nejde jim nefandit. A když k tomu přidáte skvělý soundtrack, tak to nemělo chybu. A osobně mě ještě zaujalo focení osamělých bot, což je originální a dobrá inspirace i pro mě, protože taky ráda fotím. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Film o čare jedného dňa, jednej noci. On a ona, postupne sa spoznávajú, tak trochu v štýle Linklatera. Na čiernobielom melancholickom pozadí sa v priebehu hodiny aj pol predstavia dva ľudské príbehy, ktoré sa stretnú a spoločne prešľapú pár Los Angelských ulíc. Nenápadný skôr klubový film, ktorý rozhodne stojí za to vidieť. Mix romantiky, vzťahového iskrenia, štipka humoru a hlavne správneho odľahčenia. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dalsia priserna debilina o normalnych ludoch ako dristaju v akomsi velkomeste dve na tri a melu tam neskutocne hovna /teda pardon, chcel som samozrejme napisat, ze vedu plnohodnotne diskusie/. Jo, jo obycajni ludsky zivot ma svoj zmysel, to bez debaty, ale divak sa nic nedozvie o politike. lebo vseobecny prehlad tvoria prezidenti, premieri, vlady, sultan, krali popripade cisar. Takze nudna debilina na n-tu, nebrat! 5 % ()

chim.chim 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně krásné. A dějiště impozantní, mé milované Los Angeles zachycené z úplně jiného úhlu pohledu, než člověku dostane ve většině filmů. Že měl film malý rozpočet? No a co? Neshledala jsem na něm žádný nedostatek, a atmosférou předčí leckteré hollywoodské trháky. Navíc černobílé provedení u tohoto typu filmů podle mě vždycky přidávalo na uměleckém dojmu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ani nie tak Smithovská, ako skôr Pred úsvitovská romantika, ktorá sa nebojí byť vulgárna a občas si zamieňa tento pojem s úprimnosťou. Ja mám totiž pocit, že by som dostal viackrát vylepené za ucho, ako Wilson a rozhovor by sa skončil skôr, ako na Nový rok. Ale podstatné je, že sa na to dobre pozerá a že sa s hlavnou postavou tak veľa dnešných mladých ludí dokáže stotožniť. Úvodná masturbačná scéna by sa asi skončila tiež ináč, ako komentárom "it flattered me", ale kto vie, čo sa odohráva v skutočnosti v ženskej hlave, že....Príjemná typická a typicky americká nezávislovka, ktorá dýcha nízkorozpočtovosťou občas viac, ako jej konkurencia, ale o to tu predsa vôbec nejde, takéto filmy sú v prvom rade pocitovky. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek šel do distribuce v barevné i černobílé verzi. (Sfinkter)

Reklama

Reklama