Reklama

Reklama

Sněhová nadílka

Trailer

VOD (1)

Když špatně instruovaný poslíček nechtěně doručí zásilku ukrývající cihly kokainu na špatnou adresu, začne zoufalé hledání a boj o zpackanou dodávku mezi rozzuřeným dealerem, který ji poslal, vystrašenými příjemci, kteří jí neobdrželi, a vychytralými náhodnými adresáty zásilky, kteří jí míní prodat sami. Čas běží a na zásilku si brousí zuby všichni... (Filmbox)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (20)

Joll 

všechny recenze uživatele

Pohodová krimikomedie, nenadchne ale ani nezamrzí ten čas u ní strávený. Jediný co mě vytáčí a alespoň v mých očích to shazuje úroveň zábavy je že jde zase jen o čistě černoškej film, kam se kouknete samej černej a sem tam portorikánec, bělocha nezahlídnete snad ani jako komparz!! ne že bych měl něco proti černejm, jen mi nejde do hlavy proč tohle dělaj?? Je to dost nereálný a nejsem si vědom, že by se naoplátku točili filmy z new yorku nebo kterýhokoliv jinýho města v Americe kde by nešlo černocha ani jen zahlídnout, nějak mi tento trend uniká a docela by mě zajímalo jak se takovej nigga movie vlastně vytváří, to sponzoři a produkce a režisér a všichni maj ve smlouvě že tam nesmí bejt vidět běloch?? Se divím, že v takové vopičárně jako je USA to ještě nikdo právně nenapadl :D Každopádně i když jde o Nigga movie, jenž je většinou druhem humoru mně trošku vzdálenější je to pořád vcelku povedenej filmík, kterej mě vcelku příjemně překvapil. 65% ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Benny má rád filmy od Ritchieho a tak si řekl, že to taky zkusí. Bohužel nenašel dobrý scénář, tak vzal tu nejjednodušší historku a trochu ji po šmodrchal, aby vypadala, jako že na to má - nemá! Navíc Benny je zcela bez tvůrčí kreativity, takže vás nečeká žádný nápaditý střih, klipové hrátky, nebo zajímavý vizuál (pár kamerových nájezdů není styl). S humorem se ve scénáři potkáte asi tak často jako s výhrou ve sportce, akční koordinátor na place taky nebyl, protože slabší závěrečnou přestřelku už jsem dlouho neviděl a o závěrečném vyústění škoda mluvit (kdyby ho tvůrci napsali černě na bílé pozadí, mělo by to věší drive!). Vyhulený trouba donese zásilku na špatnou adresu a způsobí tak spoustu problémů nejenom sobě... 30% ()

Reklama

Mincek 

všechny recenze uživatele

Mix cernoskej komedie s gangsterkou, kde sa vsetko pokasle ako v Ritchieho kultovom Zbal Prachy a vypadni ;) Vyber hercov bol absolutne koser, stopaz idealna, vsetko vsak kazi jednoduchy a miestami hlupucky scenar. Na zabitie nudy idealna volba, ktora pobavi hlavne zhulenymi 8) ale aj "nezhulenymi" dialogmi a sem tam dobrou scenou. Zbal prachy a vypadni in Black sa nekona, ale ako cernosky klon na zabitie nudy uplne postaci ;) Yasmin Deliz je ukrutne HOT 8) ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Nevim jestli to ma bejt komedie nebo gangsterka nebo co. Tyhle černošský slátaniny bez špetky nápadu nejsou pro mě. Tváří se to jako Sbal prachy a vypadni, jenže děj je tak jednoduchej že to je spiš jen na oko. Drogy zbraně peníze 0 bělochů takhle bych to shrnul. Jediný plus je krásná Yasmin Deliz jako Chita ()

teutates 

všechny recenze uživatele

V poho man... nič svetoborné sa nedeje, ale taktiež sa to v "podstate" na nič nehrá. Prvotina Benny Boom-a, v ktorej určité črty spĺňaju boom charakter, taktiež padne nespočet hlášok (nie všetky sú fajn), taktiež Lacey Duvalle (asi min., ale ja som ju videl ha :) Černoši zmaria portorikáncom biznis a o tom to je... a ako vraví lesumir (prepač, že som ťa vzal do huby), ani jeden beloch kurva! 6/10 ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 193krát, což je 2,23krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "Express". (m.a.t.o.)
  • Režiséra Bennyho Booma možno vo filme uvidieť ako chlapíka, ktorý vycháza z výťahu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama