Reklama

Reklama

Akce Kryštof - 10 let

(TV film)
všechny plakáty
Dokumentární / Hudební
Česko, 2004, 55 min

Režie:

Pavel Jandourek

Scénář:

Marcel Nevín

Hrají:

Richard Krajčo

Obsahy(1)

Richard Krajčo jako duše a mozek úspěšné havířovské kapely, která v roce 2004 oslavila desáté narozeniny. Dokument vznikl na konci roku 2004 u příležitosti koncertu k 10. narozeninám skupiny Kryštof. Zlomové okamžiky historie kapely jsou zde zároveň milníky umělecké a životní dráhy herce a muzikanta s pověstí rebela, Richarda Krajča. V době natáčení dokumentu prožívá Richard a jeho kapela nejistotu a obavy z toho, jak fanoušci a hudební žurnalisté přijmou jejich třetí album Mikrokosmos, zda po strmém letu vzhůru nepřijde pád. Dnes už víme, že obavy se nenaplnily, že kapela svoji pozici obhájila a že úspěch se Kryštofů drží možná ještě pevněji, než v době jejich 10. výročí. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

castor 

všechny recenze uživatele

Člověk, který v rozhovoru dokáže s neuvěřitelnou grácií a lehkostí v hlase spojit dva výrazy „krásné“ a „nasrat“ a na pódiu před zraky tisíců lidí zpívat o břidlicových střechách a svodidlech, co po tmě mu lžou.. Richard Krajčo je nesmírně zajímavý umělec, který si oproti jiným nemusí na nic hrát. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších kapel dneška, muzikanti, kteří mají úroveň a charisma, kteří jsou "hudebně taktní" a neoposlouchaní.. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Dokument zachycuje důležité body z historie kapely a jinak je to hlavně o Krajčovi, neboť na kapele je přece nejdůležitější frontman :o). Musí se ale nechat, že Krajčo umí napsat rádiový hit a o tom to je v českém popovém éteru. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

4 návštěvy koncertů Kryštofů naznačují moji slabost, takže za pět. Jen doufám, že tady nebudeme hodnotit klipy, tam bych měl favority třeba u skupiny Metalinda. V klipu Zalubená žaba si střihla roli Aňa Gaislerová. Krajča můžu i jako herce, překvapil mě v Hraběnkách. Jsem zvědavý,jakou roli mu napsali v pokračování Nemocnice. ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že strach z Mikrokosmosu byl zcela zbytečný. Klukům se povedl výborný návrat. Richard je samozřejmě největší tahoun, ale i tak poklona patří všem! Kryštof je prostě nejlepší kapela součastnosti! ()

Reklama

Reklama