Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manon, Aurore a Marie by rády reprezentovaly svou školu na taneční soutěži. Když vyhrají, budou moci odjet na měsíc do libovolné země. Jejich vystoupení však nedopadne nejlíp, a dívky jsou diskvalifikovány. Naštěstí se jim ale podaří přemluvit nejlepší tanečnici ze školy Djenu, aby jim pomohla a znovu se vrhají do boje! Jejich cesta za vítězstvím, plná bláznivých situací, pobaví i Vás. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Rocket odpad!

všechny recenze uživatele

K niektorým filmom sa normálne hanbím písať komentár, potom sa čítajúci zamýšľa prečo by niekto takýto filmový omyl pozeral. Ale viete ako to chodí, dobré je pozrieť si niekedy aj vyslovene špatný film, aby sme si mohli potom vážiť aj tie lepšie kúsky. Mnohí neustále porovnávajú kvalitu európskej a americkej produkcie, no pokiaľ sa jedná o žáner teenage comedy, európske filmy nesiahajú žiaľ ani po päty tým americkým. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, neohromí, ale taky ani neurazí. Trošku mne šokovalo, že i když byly dívky na střední škole, soulož byla na denním pořádku. Já jsem v 16 taky nebyl panic, ale určitě jsme ve třídě nebyli tak posedlí sexem, jako ty kačeny ve filmu!!!! Měli jsme i jiné zájmy!!! A být jejich otcem, rozbil bych jim hubu. No, ale taky to tak v roce 2008 vypadá. Má sousedka má tři dcery ve věku od 16-18 let. A všechny tři jsou těhotné. Zkažený život, mládí v hajzlu! a harant na krku! :-) ()

ivonca 

všechny recenze uživatele

Skôr posadnuté orgazmom ako posadnuté tancom. Tanečné filmy mám rada a odpustím im všeličo, ale toto bolo o tanci len minimálne a zdaľeka nie o kvalitnom. Zato ma "zaujal" spôsob dosiahnutia orgazmu u dievčiny, ktorej sa sex vôbec nepáčil a chalanisko sa všemožne snažil...a nakoniec ju pretiahol na Eiffelovke a BUM!! ()

Johanita 

všechny recenze uživatele

to je tak, když si někdo v šestinedělí pustí teenagerovskou komedii... Posedlé tancem? Spíš posedlé sexem... Na rozdíl od jiných komedií tohohle typu, tato je plochá, nedovařená, postavy nepřesvědčivé a z těch několika málo vtipných momentů čiší trapnost. Jednu hvězdu dávám za scénu na Eiffelovce a za hudbu. Jsem přeci jen romantická duše a hormony dělají své. Zajímavé komentáře - Rocket, ivonca. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama