Reklama

Reklama

Když bylo Mary jedenáct, zemřela jí matka, talentovaná tanečnice, která pracovala u Dominique. Ta dívku adoptovala a vychovávala se svými dcerami Britt a Bree, i když ve skutečnosti Mary pro její dvě nafoukané dcery otročí jako kdysi legendární Popelka. Uklízí po nich, plní jejich rozkazy a za odměnu může chodit do školy. A protože její vášní je tanec, také do tanečního kroužku. A právě do této školy přestoupí slavný mladý tanečník a dětská hvězda Joey Parker, po němž šílí všechny dívky včetně Britt a Bree. Když se ve škole koná tradiční ples, Dominique ví, jak moc na něj Mary chce jít, a tak jí těsně před odchodem přikáže uklidit nejprve pokoj, v němž vše rozházela. Naštěstí se v poslední chvíli objeví kamarádka Tami s dalšími přáteli, pro které žádný nepořádek není nezvladatelný. Na maškarním plese tančí Mary v masce s neznámým mladíkem, zlé sestry jí však rozsypou pod nohy kuličky, po nichž uklouzne a upadne. Díky tomu však zjistí, že jejím tanečníkem byl Joey. Když začne odbíjet půlnoc, dívka uteče, aby byla doma dřív, než macecha zjistí, že neuposlechla zákazu. Ve spěchu však ztratí mp3 přehrávač a Joey, který se do své tanečnice zamiloval, se ji s jeho pomocí pokusí najít. (TV Nova)

(více)

Recenze (98)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Hudební/taneční filmy mám ráda, a přestože je tenhle film tak trošku naivní (na druhou stranu bez naivity by to asi nebylo ono, když je to film především pro mladší publikum na motivy Popelky), docela se mi líbil. Proč ne, proč bych si nemohla pustit film, jehož motiv je sice používán docela často, ale nechybí tady inovace, zábava a troška romantiky. Čtvrtá hvězdička je za tance. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

S klasickou Popelkou má film málo společného, s Moderní Popelkou (na kterou však zdaleka nemá) naopak podezřele dost. Poprvé mi film přišel stupidní, podruhé mě stupidita záporných postav dost pobavila. Písničky hezké, taneční čísla povedená, Selena Gomez vůbec není tak špatná herečka a působí dost sympaticky. Humor jednoduchý, celkově to postrádá jakoukoliv atmosféru, ale na televizní disneyovku lepší průměr. ()

Reklama

JackieBliz 

všechny recenze uživatele

Jen otázka: Proč si režiséři myslí, že když do filmu obsadí roztomilou oblíbenou teen-hvězdu, klasický námět zasadí do současnosti a zmodernizují, přidají klasik láv story s pěkným klukem a dosadí na povrch v posledních letech (z nějakého důvody) čím dál víc oblíbenější námět moderního tance a soutěží, že to bude divákům stačit? ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Selena Gomez mi nevadí, speváčka je to dobrá, takže pri hodnotení som sa neriadila tým, že herečka ktorá je z disney channel je zlá ale proste je to naozaj stupidný film, ktorý sa smrteľne vážne hodí len na Disney channel. Herci môžu byť hocijako dobrí (a to netvrdím, že všetci boli) aj tak ten film je zabrzdený a určený len pre vekovú kategóriu po vek dvanásť. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Byla jsem deprimovaná. Proto jsem se dívala na tenhle film. Proč ne, je to výplach. Takže, tenhle film je blbej. Ani taneční čísla nejsou dobrá, ani herci nejsou dobří, říkají pitomé věci a hlavní hezoun je držka. Nejméně hrozná byla Selena Gomez. Btw. po zhlédnutí jsem byla ještě o trochu více deprimovaná. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Selena Gomez před natáčením absolvovala čtyři týdny tanečního tréninku. (ČSFD)

Reklama

Reklama