Reklama

Reklama

Když bylo Mary jedenáct, zemřela jí matka, talentovaná tanečnice, která pracovala u Dominique. Ta dívku adoptovala a vychovávala se svými dcerami Britt a Bree, i když ve skutečnosti Mary pro její dvě nafoukané dcery otročí jako kdysi legendární Popelka. Uklízí po nich, plní jejich rozkazy a za odměnu může chodit do školy. A protože její vášní je tanec, také do tanečního kroužku. A právě do této školy přestoupí slavný mladý tanečník a dětská hvězda Joey Parker, po němž šílí všechny dívky včetně Britt a Bree. Když se ve škole koná tradiční ples, Dominique ví, jak moc na něj Mary chce jít, a tak jí těsně před odchodem přikáže uklidit nejprve pokoj, v němž vše rozházela. Naštěstí se v poslední chvíli objeví kamarádka Tami s dalšími přáteli, pro které žádný nepořádek není nezvladatelný. Na maškarním plese tančí Mary v masce s neznámým mladíkem, zlé sestry jí však rozsypou pod nohy kuličky, po nichž uklouzne a upadne. Díky tomu však zjistí, že jejím tanečníkem byl Joey. Když začne odbíjet půlnoc, dívka uteče, aby byla doma dřív, než macecha zjistí, že neuposlechla zákazu. Ve spěchu však ztratí mp3 přehrávač a Joey, který se do své tanečnice zamiloval, se ji s jeho pomocí pokusí najít. (TV Nova)

(více)

Recenze (98)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

A zase jedna nepovedená Popelka. Základní příběh byl bez nápadu, nepřinesl žádnou inovaci a ani herci včetně hlavní hrdinky nevzbuzovali sympatie. Taneční choreografie tam nebyly žádné, což u filmu, který je prezentován jako taneční, je vada dosti podstatná a hudebně taky nic moc. Celé to bylo postavené na mnohokrát ohraných a rádoby vtipných situacích. Prostě to nemělo spád, bylo to předvídatelné, ulítlé a místy nudné. Škoda, mám školní komedie ráda, ale tato nepatří k nejzdařilejším. ()

Sabril 

všechny recenze uživatele

Že prečo 5*? Jednoduchá otázka a odpoveď znie: Selena Gomez si svoju hlavnú úlohu zahrala skvele a isto by si zaslúžila aj viac ako 5* no nedá sa dať všetky hviezdy za hlavnú postavu... Človek si jednoducho zamiluje dej jediné čomu by som dala veľké mínus je kvôli hlasom v dabingu no za to tvorcovia filmu nemôžu tak rovných päť. Zvučka ktorú spieva samotná Selena je dokonalá a úplne vystihuje film (aj klip) no nemám čo dodať. DOKONALOSŤ... ()

Reklama

cocostorm 

všechny recenze uživatele

Upřímně, tenhle film byl mnohem lepší než ten první. Líbil se mi příběh, herecké obsazení a hudba! Ta byla super. Nutila mě do tance, bohuže pro mě, bylo pozdě večer, takže tanec nepřicházel v úvahu..:-D Hlavní představitelé byli obsazeni dobře, zvlášte hlavní představitel, ale přesto mé oko upoutaly nevlastní sestřičky. Obě je znám z "Moje sestra vlkodlak", takže mě docela překvapilo je vidět v romantické komedii. Ale bylo to příjemné překvapení. Strašně se mi tam líbily a své úlohy zahrály velmi dobře. ()

Rymixta 

všechny recenze uživatele

Mít dvanáct a být na vrcholu puberty, tak asi šílím. Hodně se to podobá moderní popelce, která je o něco lepší a vtipnější. Musím uznat, že některé části jsem čekala v jiných částech filmu, což navodilo příjemnou změnu. Pěkné taneční kreace, které doplňují celý film, člověka to nenudilo. Drew to zahrál hezky, čekala jsem náfuku a vyklubal se z něj popelkovsky zahleděný ,,princ,,. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku stejně dobré jako Moderní Popelka s Hilary Duff. Příběh a postavy jsou v podstatě hodně podobné jako u Moderní Popelky, ale zde jde více o hudbu a tanec. Sice nikdy nepochopím tu debilitu plesu v maskách, kdy se lidé nedokáží poznat jen kvůli toho, že mají na očích masku (co zbytek obličeje? a hlas?), takže "princ" pak nikdy nedokáže poznat svou "Popelku", když je v civilu... ale jinak musím říct, že v rámci žánru nemám filmu co vytknout. Tanec "přes zrcadlo" byl jednou z nejlepších scén. Navíc se sem tam naskytla docela vtipná hláška. Vévodila tomu samozřejmě "macecha" Jane Lynch, která mě svým otravným tónem hlasu dostávala už v Glee :) Co se týče Seleny Gomez, možná je to jen klasická teenage hvězdička, ale je to vážně roztomilá holka k pokoukání (a to ani nejsem kluk :)). A Andrew Seeley možná na pohled není takový sympaťák jako Chad Murray v Moderní Popelce, ale jeho pěvecký a taneční styl á la Timberlake nebyl rozhodně špatný. Abych to shrnula - proč se prostě někdy nepodívat na naivně milý a nenáročný film? Já byla spokojená. ~(3,4)~ ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Selena Gomez před natáčením absolvovala čtyři týdny tanečního tréninku. (ČSFD)

Reklama

Reklama