Reklama

Reklama

Hvězdné hádky ve filmu

  • Kanada Tripping the Rift: The Movie

Obsahy(1)

Filmové pokračování slavného stejnojmenného seriálu. Tentokrát se povedená posádka pod velením "kapitána" Chouda stane bodyguardy princezny planety Slovinia, ovšem jenom na krátkou dobu než je ona princezna rozsekána na kusy. Všichni hrdinové musí vzít nohy na ramena a útect jak před nastálou situací, tak před vyslaným nezničitelným klaunským robozabijákem. I přes všechny tyto nesnáze si Choud plánuje velkou oslavu narozenin, na které chce pořádně vydělat. Film paroduje mnoho dalších snímků a seriálů jako Terminátor 2, Indiana Jonese nebo Zoufalé manželky. (boaka)

(více)

Recenze (8)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Odporná animace, ze který mi bylo na blití, ale zato narážky na Terminátora byly v pohodě. Pak jsem zaregistroval ještě Zoufalý manželky, AVP a kdovíco ještě. Ale i kdyby ten příběh byl pořádnej, což nebyl, tak ta odporná animace mi nedovolí tomu dát ani 3***. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Animace vypadá jak z doby Toy Story, to by ani nevadilo, jenže je to celé směrováno k sexuálnímu podtextu, ani mluvené vtipy nedokáží překonat téma sexu a tím jsou vlastně stále stejné o ničem (nevtipné, šukající krysy, no a co tomu se má někdo smát ?). První část ještě lehce ujde s mrtvou princeznou a přihlouplými hláškami okořeněnými frankenštainem, pak ale přejdeme k hledání pokladu a zoufalým manželkám a to mě prostě nebavilo. Nuda, nuda, jedna velká nuda ... ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Tripping the Rift: The Movie jsem viděl dříve než seriál takže nemůžu zatím porovnat, ale je jisté, že tohle je komediální nálož, která opravdu pobaví . Spoustu fórů ať už brutálních, nechutných nebo vulgárních mi sednula a  ani ta 3D animace mi vůbec nevadila. Škoda že zatím zde hodnotilo(vidělo) jen 59 uživatelů. Za mě 4 hvězdy a doufám v nějaké pokračování. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Příšerná animace, povedený přisprostlý humor, který dobře paroduje současnost a současné filmy, ač je příběh posazen do neurčité vzdálené budoucnosti a děj, který vůbec nedrží pohromadě. Původní seriál neznám a věřím, že může být vskutku dobrý...ale od filmu očekávám vždy trochu víc než porci slušné parodující zabávy. A Tripping the Rift trpí klasickým neduhem filmů podle seriálu...dějem, který neutáhne celovečerní stopáž, ač v tomto případě pouhých 75 minut. V případě 20 minutového dílu se stejnou porcí vtípků bych byl asi více nadšen... ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Ako väčšina, seriál som nevidel, ani som o ňom nepočul. Keď odmyslím slabšiu animáciu s dosť nesympatickými postavičkami, tak zostava už iba príbeh a humor. Príbeh vyzerá skôr ako zostrihaný z viacerých kratších epizód, ktoré iba všeobecne na seba nadväzujú. A humor je postavený výhradne na prvoplánovom parodovaní a vtipov so silným sexuálnym podtónom. Ak to niekto miluje, tak potom je toto jeho káva. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama