Reklama

Reklama

Frank Lowies býval svého času hodně známý muž. Hlavně v podsvětí. A nepochybně si jeho tvář pamatovali i na policejních stanicích, protože Frankova fotka vždy visela na nástěnce hledaných zločinců na nejvyšším místě. Jeho zlodějský gang se stal legendou. Ale při poslední akci, jež měla být Lowiesovým životním majstrštykem, se dokonale promazané soukolí zadřelo a celé spolčení gangsterů se dostalo na dlouhá léta za katr. Díky tomu však vznikla i legenda: peníze, které Lowies a jeho chlapci nakradli, totiž nebyly nikdy nalezeny. A to znamená, že jsou pořád ještě někde ukryté. Velké lákadlo. Až příliš velké. Určitě dost velké na to, aby se nejeden zájemce pokusil ztracený poklad hledat. Jenže existuje vlastně nějaká skrýš? A má skutečně každý člen gangu na svém těle vytetované jedno slovo jako nápovědu?
Vynikající, vysoce stylizovaný dánský komediální thriller, který nezapře inspiraci westernem, ale také noirovými detektivkami a gangsterskými komiksy, natočil v roce 2007 režisér Shaky González. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Tváří se to drsně akčně, což jako jo, to jo, ale kde je ksakru ten vtip? Bez toho to je jen bezduchá střílecí slátanina ... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Westernová zápletka zasazená do dnešní Kodaně a neohrabaný pokus o britskou gangsterskou školu. Bez vtipu a s mizernou akcí. 10% ()

Reklama

Bragi66 

všechny recenze uživatele

Největší zlejš z filmu Dealer (1996) Zlatko Buric a kolektiv v odlehčeném akčňáku ve stylu Pulp Fiction s odvolávkami na echt špagetiwesterny, a to včetně hudby. Má to sice výrobní mouchy, ale vřele doporučuji. ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Podla obsahu distributora (hlavne posldneho odstavca), som asi pozeral nieco ine... Trosku prekombinovne, bez humoru, westernu, snad ta akcia nechybala...01.2011 ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama