Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děsivý příběh ze současnosti, o mladé dívce, která poznává svého nového souseda. Později zjistí, že soused je krvelačný Vlkodlak. (LIVINGDEAD)

Recenze (26)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Noc, úplněk na nebi září stříbrným světlem a ulicí se plazí koberec mlhy skrývající děsivé tajemství. Psi jsou této noci neobyčejně neklidní. Vlkodlačí variace na Noc hrůzy (1985) nedosahuje sice kvalit upířiny z 80. let, ale jako hororová komedie pobaví. Nový soused s motorkou a černým vlčákem si přišel pro dospívající Loren, jelikož v ní vidí svoji dávnou lásku tak, jako ji viděl Dracula v Mině. Lorenin bratr je nevěřící do té doby, než se sám ocitne ve spárech vlkodlaka. Třešinkou je hostování Kevina Sorba, jehož okolnosti donutí odložit masku herce a konečně se postavit zlu. Solidní muzika, obstojné masky jen trochu vylepšené počítačem při metamorfoze a střeva ven. Umírněné gore až tak nevadí, byť dojde i na hruď proraženou vlkodlačím spárem. A jelikož zdejší bestie přesně odpovídá legendám, na její zničení stačí stříbro v jakékoliv podobě. Oddechový film s vizuálem 80. let a očekávaným happyendem. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně vlkodlak a jeho pes co není pes a na straně druhé v modrém rohu budoucí upírka Nina Dobrev a bývalej Herkules kterému sice zmizely svaly, ale zůstal mu účes. Měření sil je hodně nevyrovnané , ale na scénu přichází poloviční vlkodlak s melírem na číru a ten dopomůže k vítězství koho, že to? Sakra zjistěte si to já to neprozradím, ale že to byla místama děsná blbost je fakt. Jenže zábavná blbost no vemte si to : Vlkodlak s melírem. S MELÍREM !!! U všech chlupatejch to je moc :-D ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Never Cry Werewolf je vlastne kanadskou vlkodlačou variáciou Fright Nightu, kopírujúcou tento odľahčený upírsky horor v mnohých ohľadoch. Vzhľad a premena vlkodlaka sú v rámci subžánru iba priemernou záležitosťou (na pomery kanálu Syfy je aj to úspech) a viac než samotný lykantrop ma tentokrát zaujali jeho svojrázni pomocníci či chutná Nina Dobrev. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vítejte ve světě Loren, zabíječky vlkodlaků. Moderní, relativně levný, vlkodlačí (možná i nechtěně, ale i tak) komediálně laděný akčňák pro náctileté. Taková hodně odlehčenější Silver bullet pro studenty, respektive studentky. Kevin Sorbo už nemlátí antické bohy a démony, teď už „jen“ střílí po vlkodlacích. Určitě se dá ocenit výběr představitelky hlavní hrdinky a to, že se film nebere moc vážně. To mu vlastně i prospívá. Strach vám to nenažene, vlkodlačí proměnu jste už určitě viděli lepší, ale koukat se na to dá a místy je to i slušná prdel. 2,5* ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že do kin by se tahle záležitost asi dát nedala. Ale k čertu s tím, já bych na to i zašel :o) Ale od začátku: 39% mne trochu odradilo, ale jelikož mám rád Ninu Dobrev, šel jsem do toho. A nelituju. Snímek si zachovává určité tempo, má napětí i atmosféru, byť sebebéčkovitější a musím přiznat, že mne nenudil. Sice tam občas jsou dějově scénáristické sekvence, ze kterých jde husí kůže, ale celkově z toho mám dobrý pocit. Kdo je milovníkem béčkových hororo-thrillerů a především Niny, doporučuju, nebude litovat! :o) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama