Reklama

Reklama

Bezbranné dívky za mřížemi

(neoficiální název)
  • Brazílie A Prisão (více)
všechny plakáty
Brazílie, 1980, 87 min

Obsahy(1)

Film sa odohráva v ženskom väzení niekde v Brazílii. Vedie ho sadistická Maria Stella Splendore, ktorá sa vyžíva v mučení a občas si privyrobí predaním jednej zo svojich zverenkýň. Naopak, jej zástupkyňa Neide Ribeiro sa snaží viesť ústav presne podľa pravidiel a preto sa dostávajú často do konfliktu.
Situácia sa začne vyhrocovať po príchode väzňa číslo 578. (Pekisan)

(více)

Recenze (5)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Známější spíše pod názvem "Bare Behind Bars". Brazilské akční WIP exploitation movie odehrávající se někde v Brazílii. Úvodní proslov a titulky včetně pěkné hudby (piano s trubkou) perfektní. Film začne až v nějaké osmé minutě a vy už mezitím sledujete průřez jednotlivými sekvencemi z filmu! Jinak po dějové stránce klasa: nechybí erotika, lesbický sex, trochu toho sada-masa, lehčího mučení od sadistických dozorkyň, napětí, akce, trochu mimo pak působí scéna z karnevalu snad přímo z Ria!..Celé se to točí hlavně kolem tří postav. Hlavní dozorkyně (blonďatá Maria Stella Splendore), vrchní ošetřovatelky (Marta Anderson) a vězeňkyně (Meiry Vieira). Dynamika tohoto snímku je naprosto perfektní a samotný konec v chudých ulicích města pak opravdu docela povedený ale hlavně nečekaný...Film rozhodně stojí za zhlédnutí-doporučuji! Jedná se o jedno z těch nejpovedenějších WIP movies (společně třeba s Big Doll House) které jsem zatím kdy viděl. ()

bolan 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzajímavějších WiP kousků přišel překvapivě z Brazílie. Některé sexplicitní momenty jsou vyloženě hardcore. ()

Reklama

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha WIP exploitation filmů, u kterých je kvalita vyšší než u některých jeho napodobenin. Zde jde o akčnější a erotičtější podívanou a postava hlavní ošetřovatelky je rozhodně nekonvenční a bezprostřední kočka. V mnoha podobných filmech se pak nic nedovídáme o jeho aktérkách. V tomto však ano, ačkoli je jejich závěr na můj vkus moc rychlý (ne-li nemožný). ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Komentář může obsahovat možné SPOILERY. Sexem extrémně nabité WIP v podání brazilského režiséra Oswalda de Oliveiry, které se samozřejmě odehrává v prostředí brazilské věznice a divák se dočká i nahlédnutí do místních slamů. Klasické schéma WIP filmů opět nabízí příběh o krutém zacházení v ženské věznici, které páchá na nahých ženách převážně sadistická hlavní dozorkyně. Kromě bičování si zlepšuje náladu také menším přivýdělkem - prodejem některých vězněných - a lesbickými hrátkami s vyvolenými kusy (s nimi si užívá i vězeňská ošetřovatelka). Snímek je vskutku nabitý sexem a režisér se nebojí pořádně přitvrdit, takže do diváka valí jak o život sprchové scény, lesbický sex a neopomene i kapku hetero sexu. Většina protagonistek snímku pobíhá před kamerou valnou část stopáže naprosto nahá, což samozřejmě potěší oko diváka, na rozdíl od hrátek s břitvou některých vězeňkyň, při kterých budou pánové dozajista útrpně křížit nohy. Dílko má kromě pořádné várky sexu také akčnější ráz (troška střílení a naháněčka v místním slamu), což mu přidává plusové body, stejně jako decentní množství krvavých scén, vynikající hudební doprovod a velmi zdařilý závěr. Bare Behind Bars hodnotím poctivými třemi hvězdami. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Vsetko dolezite uz spomenul Karlos80. Ja len pridam, ze dalsou dolezitou postavou je zastupkyna hlavnej dozorkyne Neide Ribeiro, ktora sa (pre potesenie urcite nie len mojho oka) vyzlecie sice len raz ale za to full a z oboch stran:)) a aj o to ide predsa v tychto filmoch. Zo vsetkych nazi-wip filmov co som videl je tento kusok asi to najlepsie. Update: pozor na verzie. Existuje soft a hard. Na harde si clovek uzije trochu toho normalneho sexu. ()

Zajímavosti (1)

  • Film patrí do žánru WIP filmov (women in prison). (Pekisan)

Reklama

Reklama