Reklama

Reklama

Parta amerických středoškoláků se rozhodne že vyloupí banku, aby získali 100 000 $ na operaci matky jednoho z nich. A taky se jim to podaří, přestože se při loupeži navzájem málem zabijí a překvapí je jejich kamarádka, která náhodou do banky zavítá… (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Arx 

všechny recenze uživatele

Pohodový film o partě spolužáků, kteří se rozhodnout vyloupit banku kvůli penězům na operaci. Graduation má něco do sebe a když si do výsledku započítám i krásnou Shannon Lucio je to tak 70%. ()

dawnie 

všechny recenze uživatele

Přesně pro tyhle filmy mam slabost... ty, co jsou navenek nenápadný, ale když se na ně koukne nějakej filmovej cvok (já), kterej si film bere strašně k tělu a vnímá tu zvláštní atmosféru, ten zajímavej všechnousekávající střih, zajímavě pomíchanou hudbu (Bloc Party hmmm) a tu nadsázku, která je nenásilně skloubená s tim, jak jsou postavy ne-umělý (hlavně Shannon Lucio je příjemně hysterická a Chris Marquette to je prostě kámoš - ten je ale takovej furt:)) a k tomu ještě fakt, že ač si Graduation pujčuje z kdečeho, vzniklo tu něco, co je nový a svý. A žádnej patos, to je dost důležitý. A můj poslední argument jsou modrý oči Chrise Lowella...fakt modrý. ()

Reklama

Harts 

všechny recenze uživatele

Zajimavý film z prostředí mladých, žádná šílená komedie, nicméně docela nápadně kopíruje náměty, kdy banky rafinovaně vyloupí dospělí:-), ale z tohoto dýchá taková nevinnost, i když získat kombinaci kódu pouhou náhodou je prostě teenagerovský film:-), tak by to prostě ve světě dospělých nefungovalo... ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Možná přišel čas zamyslet se nad těmi svými hipsterskými tendencemi užívat si ty nejmenší detaily v jinak unremarkable (hledám český výraz - nepovšimnutíhodných?) filmech. Nebo, co má větší váhu: že výchozí emoce jsou opravdové, kamarádi jsou hardcore kamarádi a Carl štítí Suzy vlastním tělem oproti tomu, že film samotný je špatně žánrově uchopený jak v realizaci, tak propagaci, a tím pádem postrádá vnitřní formální smysl? Tak u mně přirozeně vede velká krvavá skvrna na dveřích a pocit, že to nejsou teenageři z první dobré na ránu kladivem. A to je asi správně, každému, co jeho jest. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Prišlo mi to všetko narýchlo zbúchané a odfláknté. K tomu si pripočítam podpriemerné výkony postáv, pomerne slabý dej s minimom akcie a napätia, nedotiahnutý záver, plno logických chýb, nezmyselného konania postáv a tak by som mohol pokračovať ďalej a ďalej. Podpriemerný, ak to tak možno nazvať akčný film, s mierne kriminálnym nádychom, ktorý by som asi nikomu neodporúčil. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama