Reklama

Reklama

Parta amerických středoškoláků se rozhodne že vyloupí banku, aby získali 100 000 $ na operaci matky jednoho z nich. A taky se jim to podaří, přestože se při loupeži navzájem málem zabijí a překvapí je jejich kamarádka, která náhodou do banky zavítá… (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Arx 

všechny recenze uživatele

Pohodový film o partě spolužáků, kteří se rozhodnout vyloupit banku kvůli penězům na operaci. Graduation má něco do sebe a když si do výsledku započítám i krásnou Shannon Lucio je to tak 70%. ()

Harts 

všechny recenze uživatele

Zajimavý film z prostředí mladých, žádná šílená komedie, nicméně docela nápadně kopíruje náměty, kdy banky rafinovaně vyloupí dospělí:-), ale z tohoto dýchá taková nevinnost, i když získat kombinaci kódu pouhou náhodou je prostě teenagerovský film:-), tak by to prostě ve světě dospělých nefungovalo... ()

Reklama

dawnie 

všechny recenze uživatele

Přesně pro tyhle filmy mam slabost... ty, co jsou navenek nenápadný, ale když se na ně koukne nějakej filmovej cvok (já), kterej si film bere strašně k tělu a vnímá tu zvláštní atmosféru, ten zajímavej všechnousekávající střih, zajímavě pomíchanou hudbu (Bloc Party hmmm) a tu nadsázku, která je nenásilně skloubená s tim, jak jsou postavy ne-umělý (hlavně Shannon Lucio je příjemně hysterická a Chris Marquette to je prostě kámoš - ten je ale takovej furt:)) a k tomu ještě fakt, že ač si Graduation pujčuje z kdečeho, vzniklo tu něco, co je nový a svý. A žádnej patos, to je dost důležitý. A můj poslední argument jsou modrý oči Chrise Lowella...fakt modrý. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Možná přišel čas zamyslet se nad těmi svými hipsterskými tendencemi užívat si ty nejmenší detaily v jinak unremarkable (hledám český výraz - nepovšimnutíhodných?) filmech. Nebo, co má větší váhu: že výchozí emoce jsou opravdové, kamarádi jsou hardcore kamarádi a Carl štítí Suzy vlastním tělem oproti tomu, že film samotný je špatně žánrově uchopený jak v realizaci, tak propagaci, a tím pádem postrádá vnitřní formální smysl? Tak u mně přirozeně vede velká krvavá skvrna na dveřích a pocit, že to nejsou teenageři z první dobré na ránu kladivem. A to je asi správně, každému, co jeho jest. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Prišlo mi to všetko narýchlo zbúchané a odfláknté. K tomu si pripočítam podpriemerné výkony postáv, pomerne slabý dej s minimom akcie a napätia, nedotiahnutý záver, plno logických chýb, nezmyselného konania postáv a tak by som mohol pokračovať ďalej a ďalej. Podpriemerný, ak to tak možno nazvať akčný film, s mierne kriminálnym nádychom, ktorý by som asi nikomu neodporúčil. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama