Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro mnoho lidí kontroverzní film, kterým chce autor ukázat na nebezpečí a veškerá úskalí naší takzvané "moderní" doby, globalizace. Alex Jones nám svým osobitým stylem servíruje potenciální a v mnoha případech logikou podepřenou pravdu o tajných plánech na ovládnutí lidstva pomocí stávajícího finančního systému, stínové politiky, mediální cenzury a uměle vyvolaným strachem z terorizmu, na kterém údajně již celé roky pracují účastníci tzv. Bilderberg Group, kteří se pravidelně scházejí minimálně jednou ročně v těch nejluxusnějších hotelech a vilách světa. Konspirační teorie, nebo krutá pravda reality? (wader)

(více)

Recenze (48)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Jones to bere zevrubně, ale nemůžu se zbavit pocitu, že je mi ten člověk extrémně nesympatický. A jeho časté tajtrdlíkování s megafonem je zbytečná hra na efekt. Některá témata rozsáhlého a velkolepého dokumentu jsou již známa a odjinud a bylo o nich referovalo dříve a tady se Jones nepříjemně opakuje a diváka nudí (Bilderberg Group). Ale některé části tohoto dokumentárního snímku jsou velmi zajímavé - např. ta o soukromém dálničním systému propojujícím Severní Ameriku či o politickém zneužívání eugeniky. 65 % ()

wader 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je v tom naprostá většina pravda a protože se jedná hlavně o utajované problematiky, které jsou jak se zdá, cenzurovány, je jen a jen dobře, že takové "dokumenty" vznikají a že je lidi se zájmem shlédnou, třeba i přesto, že s tím co je v těch filmech uvedeno, nesouhlasí. zdarma ho můžete shlédnout on-line na www.youtube.com nebo na www.video.google.com ()

Reklama

rawen 

všechny recenze uživatele

Bilderberg Group je samozřejmě podivná sešlost (co se tam asi tak můžou projednávat že?) - ale místo plánů na exterminaci 90 procent obyvatel si myslím že tam jde o to, že tito bařtipáni diktují politikům a vládám co dělat, aby jejich profit byl ještě vyšší. Po té, co se film přestane zabývat Bilderbergem spustí lavinu šokujících zpráv o diktatuře (ehm no ty tak šokující nejsou), o pokusech na lidech, o eugenice (šlechtění ras, docela mě mrzí že je do toho možná zapleten i můj oblíbenec Aldous Huxley i když jen skrze bratra), o možnostech ovládání mas a vůbec celý tento obrázek je až nepěkně orwellovský a OPRAVDU Z NĚJ MRAZÍ. Tj. pokud jste měli deprese po shlédnutí Zeitgeistu, tady radši neriskujte :) Jinak po technické stránce VELMI povedené - a po obsahové stránce potřebné. 8/10 PS: shodou okolností je v tomto filmu popisován vznik EU (tedy například i další zavedení společné evropské ústavy) a také globální oteplování jako jedny z hlavních nástrojů, jak se nás "skupina mocných" snaží zotročit :) počítám že jak Klaus nemá rád podobné dokumenty (Mooreúv 9/11 Fahrenheit tuším ani nedokoukal a hned se do něj pustil) tak tohle by se mu líbilo :))) ale spíš by byl dotčený že ho nezvou na setkání nejmocnějších lidí světa aby s ním bylo probráno naše zotročení :) ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Zvratky paranoidného propagátora konšpiračných teórií Alexa Jonesa........ Len zopár pravidvých faktov / udalostí, na základe ktorých si Alex Jones vymyslel teóriu o celosvetovom sprisahaní. Nič to, že tam nie je jediný dôkaz.......... Samozrejme, policitici a významní ľudia sa stretávajú. Vždy to tak bolo a je to prirodzené. Globalizácia, spájanie sa do ekonomických celkov, rušenie bariér nie je nič iné ako snaha prežiť ekonomickú vojnu medzi Európou, USA a Áziou. EU aj USA cítia, že strácajú ekonomické pozícia v rámci sveta a to čo sa deje je len snaha odvrátiť nepriaznivé trendy.......... Ale preboha, nehľadajme za tým snahu vytvoriť jeden celosvetový superštát, ktorému bude vládnuť malá skupina ľudí, či vytvorenie nadľudí a "podľudí"........... Netreba byť nadpriemerne inteligentný, aby si človek uvedomil, že spiknutie takéhoto rozsahu nie je možné........... ()

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

Na tomhle dokumentu je zvláštní, že ty informace jsou 100% možné, a proto se jich tolik lidí bojí. Nikdo neví jestli je to pravda. Já věřím velké většině, spíš by se měli zamyslet ti kteří tvrdí že to prostě NENÍ MOŽNÉ, protože právě tím ukazují svoji odsouzenost do systemu rockefellera a dalších. Vůbec bych se tomu nedivil, jenom si to zkuste aspoň představit.. Hm, co? ()

Zajímavosti (1)

  • V dokumentu je zmíněno, že vytvoření Evropské unie bylo podnětem USA, která bude pomocí OSN řídit všechny takto vzniklé unie. Ale tento fakt je milný. Nicolas Spykmen, jeden z předních anglosaských geopolitiků, předvídal následky druhé světové války, jeho strategií a americkým cílem geopolitiky bylo ponechat Německo a Japonsko jako vojenskou velmoc, zamezit spolupráci Japonska a Číny a mimo jiné právě i znemožnit vyvoření Evropské unie, jakožto silné konkurenceschopné državy, která oslabí postavení USA. (Expertt)

Reklama

Reklama