Reklama

Reklama

Tajná zbraň

  • Rusko Sekretnoje oružije (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Do skončení války zbývá ještě jeden rok. Ruské špionážní jednotky dostávají úkol prověřit informace týkající se tajného podzemního velitelského stanoviště nacistů. Ruští vojáci sice úspěšně projdou palebnou linií a velitelské stanoviště najdou, ale potom se situace značně vymkne z rukou... (oficiální text distributora)

Recenze (6)

tahit 

všechny recenze uživatele

Podivný ruský rádoby špionážní válečný film, který má zoufalý děj. Ale jak bych řekl, nemohu se ubránit dojmu, že autor scénáře tohoto díla se tak zakousl do zmatlaného děje, že nakonec v důsledku zapomněl na tu tajnou zbraň. Shrnu tedy krátce, zhlédnutí tohoto filmu byl omyl a tudíž utloukání času. Nutno přiznat, že hudba bylo to jediné, co zde ušlo. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ruská kinematografie se snaží mj. o vzkříšení žánru válečných filmů, ale nezlobte se na mě, takhle ne, soudruzi. Jako je jasné, že na to nemáte hodně peněz, a že musíte točit na digitální kameru, ale i tak by to mohlo mít nějakou hlavu a patu. Tajná zbraň je však nelogický vojenský film o skupině rozvědčíků, kteří v jedné půlce filmu mají zjistit cosi o jakési německé tajné zbrani, vyráběné v odlehlé jeskyni, ale nedozvíme se, zda skutečně něco zjistili, aby ve druhé polovině filmu zachránili i za cenu vlastního života děti jejich kapitána, unesené za nepřátelskou linii. A protože peněz skutečně neměli filmaři mnoho, akcí je málo, a když už se nějaká objeví, je střižena tak nesmyslně, že z ní ani divák nic nemá. Celé zde: http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/tajna-zbran.html ()

Musak 

všechny recenze uživatele

Vskutku zvláštní film...první polovinu má četa za úkol získat dokumenty k tajné zbrani a ve druhé polovině zachraňují generálovi děti, ale o tajné zbrani už není ani zmínka. K tomu celý film působí jako nějaký home video. ()

jojo-Jozin odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu, jak zde bylo již zmíněno, člověk by podle názvu a první poloviny filmu předpokládal, že se bude jednat o špionážní film, jehož hlavním tématem bude jakási tajná zbraň. Kdepak. Snímek nedrží dějovou kontinuitu a jako by byl poslepován z několika nesouvisejícíh částí. Nudný a laciný šmelc. Jedním slovem - slátanina. ()

karlos-rio 

všechny recenze uživatele

myslím si, že šlo z filmu vytěžit mnohem a mnohem více, film je slušně rozjetý,dobře točený, v krásných lokacích rozvědčíci získají dokumenty k ktajné zbrani a zde bohužel film začíná upadat, o zbrani se už více nedozvíme naopak skupinu čekájí jiné úkoly. pak je zde střich přímo do válečné bitvy ale to je vzpomínka je zde ještě jedna scéna která se vrací do minulosti a to vše jen tak,během děje naprosto nelogicky, pak scéna s únosem dětí ,ale až po chvilce zjistíte že to už zase realita je, myslel jsem si že rusko má hodně herců , ale není tomu tak plno herců z tohoto filmu už jsem viděl v dalších dvou podobných válečných filmech a hrají dokonce i stejné role jako třeba náš hlavní rozvědčík, a nebo tyto novodobé válečné filmy točí stále stejná skupina lidí, ale bohužel je tedy dopředu jasné že nikdy nevyprodují nic kloudného ()

Reklama

Reklama