Reklama

Reklama

Singapore sling: O anthropos pou agapise ena ptoma

  • Řecko Singapore Sling: Ο άνθρωπος που αγάπησε ένα πτώμα (více)

Obsahy(1)

Život Singapore Slinga se hroutí, upadá do depresí, samoty a beznaděje. Jednoho dne se rozhodne vypátrat svou bývalou lásku Lauru. V noci se dostává k záhadné vile, na jejíž zahradě pohřbívají dvě ženy neznámé tělo. Matka s dcerou. Nečekaně se ocitá v síti obou choromyslných žen plné sexuálního otroctví, podivných rituálů a vražedných her. (RetroMan)

(více)

Recenze (21)

JAn 

všechny recenze uživatele

Tonight someone will be murdered in this house. Nádherná expozice násilností a bizarního týrání schovaná za silným sexuálním podtextem. Naturalistická fetiš plná vyměšování, zvrhlostí a masturbace, která staví na třech aktérech, intimní kameře, notně impresionistickém vyprávění, atraktivním černobílem koloru a brilantní komunikaci s divákem. Nic není samoúčelné, nic není předvídatelné. Čirá duševní onanie! Takhle silný zážitek ´sem si naposledy odnášel z NEKRomantika. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Vizuální stránka vau, ta film-noir stylizace vypadala vymazleně, ale všechno ostatní pro mě bylo totálně mimo. Když dám stranou všechny ty „věci“, které se ve filmu dějí a ke kterým se asi ani úplně nechci vyjadřovat, Singapore Sling má i tak asi o čtyřicet minut delší stopáž, než by s tím řídkým (pokud vůbec nějakým) dějem měl mít. Sledování pro mě bylo neskutečně zdlouhavé, a ač mnohdy jsem ochoten filmům v budoucnu dávat druhou šanci, tohle už nechci nikdy znovu vidět. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Bizzare to teda je a to v tom pravom slova zmysle ale že by ma to nejako zaujalo, to povedať nemôžem. On to bolo tak nechutne zvrhlé ale pritom v obsahu tak jednoduché a nejako to nevybočovalo s bežnej postprodukčnej trasy, žiadne surrealistiké, ťažko stráviteľné vsuvky, náročný neuchopiteľný dej atď. Ale tie necudné zvrhlosti ktoré tu boli prezentované ako bežné slasti dcéry a matky ma privádzali do šialenstva. Masturbovanie s kiwi, dávenie, nechutné obžerstvo, sodomia, masochizmus, mučenie a pritom to bolo nakrútené s takou jemnou ľahkosťou, že ma to vytáčalo. Nedokážem pochopiť autora čo ho napadlo natočiť takéto čudné abstraktné nič. Toto mi nejde do hlavy. Toto je proste unikát ktorý sa nedá nikam zaradiť. Má to síce nesmierny Noir obraz ale Noir to rozhodne nieje. Na to dám ruku do ohňa. 1,5* ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Dalsi kontroverzny film tentokrat z Grecka,ktory je hlavne bizarny a uchylny,dve zeny a jeden chlap si robia dobre roznymi praktikami,samozrejme sa niekedy az cloveku rozum pozastavuje,co dokaze niektorych chorych jedincov vzrusit,samotny film je uplne o nicom,za povsimnutie stoji jedine technicka stranka a herecke vykony,to ostatne je taky eroticky ciernobiely brak...:-) ()

merlinovic 

všechny recenze uživatele

Bizardní, dekadentní, sadomasochistické, erotické, fetišistické..... krásné. Těžko to popisovat, je třeba to vidět a nechat se unášet dějem filmu. (SPOILER Jak zde píše v komentáři Akulla, tak je zde skrytá pointa a to, že postavy jsou ve skutečnosti roboti, kteří se snaží zrekonstruovat film Laura (1944), ale nedokážou být jako lidé a tak se pozabijí (vypnou) čímžto Akullovi děkuji, že si dal tu práci a dohledal to, protože to filmu dává další rozměr SPOILER) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama