Reklama

Reklama

Hranice nemožného

(seriál)
Ukázka z filmu 12
Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller / Horor
USA, (2008–2013), 74 h 31 min (Minutáž: 43–81 min)

Hrají:

Anna Torv, Joshua Jackson, Lance Reddick, Blair Brown, Jasika Nicole, John Noble, Kirk Acevedo, Seth Gabel, Michael Cerveris, Mark Valley, Leonard Nimoy (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Příběh se točí kolem tří nepravděpodobných spojenců – půvabné a odhodlané agentky FBI, geniálního, ale duševně chorého vědce a jeho jízlivého syna s poněkud bouřlivou minulostí – kteří vyšetřují sérii bizarních úmrtí a katastrof, známých jako "Vzorec". (Warner Bros. CZ)

Videa (64)

Ukázka z filmu 12

Recenze (557)

verbst 

všechny recenze uživatele

WHOA ! ! ! Abrams je fakt génius! Opět se mu povedlo něco neuvěřitelného. Hodnotím celou řadu, jako celek, ale už pilot mě kurevsky navnadil. Tajemno jde Abramsovi a jeho bratrům v triku (Orci & Kurtzman) parádně. A já prostě chtěl vědět jak to dopadne. Všem kdo skončili po pilotu, nebo po dvou až třech epizodách posílám tento vzkaz: Dokoukejte, vydržte - budete bohatě odměněni. Po první řadě je to pro verbsta za 100% P.S.: Nobleův Bishop kandiduje na největšího sympaťáka právě běžícího na obrazovkách. A vedlejší postava Charlieho Francise si mě taky zcela získala... ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Hranice nemožného ve Fringe překračují Walter Bishop a jeho syn, když z kousku roztaveného skla dokáží vyčíst zvuky, které se v místnosti odehrávaly ve chvíli, kdy se ono sklo tavilo. Nebo když otevírají brány do jiné dimenze nebo čtou myšlenky mrtvých lidí. Zní vám to dobře? Tak to je Fringe seriál pro vás. Disponuje absurdními (rozuměj zajímavými) zápletkami, skvěle vyváženou ústřední trojkou (šílený vědec, práci oddaná agentka FBI, která může mít speciální schopnosti, a chytrý hláškař pohybující se často na hranici zákona) a dostatkem financí, aby vypadal cool. Nejsem zapálenou fanynkou, nejsem přímo unešena, protože Fringe postrádá jistou emocionální naléhavost, kterou mám u seriálů ráda. I přesto se při jeho sledování nebetyčně bavím. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Nebojte se je to jen obyčejná bouřka. Lokalizační nápisy jsou vcelku povedené a zajímavé, snad se budou časem vyvíjet. Jenže to jsem ještě netušil, že to je na tomto seriálu to nejlepší. Hlavní hrdinka je nejenže afektovaná nehodou svého kolegy, ke kterému cítí víc než jen v rámci práce, ale používá i takové donucovací způsoby, až je to přehnané. Navíc je velmi nesympatická a charizma ala Mulder nebo McLain prostě nikdy nezíská. Celkově se mi první tři díly nelíbily a tento seriál odsouvám někam do průměru. Logické myšlenky tu prostě nemají šanci se probojovat a seriál funguje spíše na špatně napsaném scénáři. CITÁT - A teď jsem se pochcal......... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spočiatku Axty X wanna be seriál sa postupom času, ale už od prvej série, mení na niečo v podstate diametrálne odlišné. Aspoň čo sa týka makrozápletky. Tá je parádna, prináša zopár nečakaných zvratov, cestujeme ako medzi dvoma paralelnými vesmírmi, tak v čase a zisťujeme, že tu máme aj akýsi nadčas v štýle Asimova. Seriál je nakrútený skôr komorne, čo ale neznamená, že nepoteší zopár slušnými zábermi, kedy sa pozrieme napríklad do ďalekej budúcnosti. Možno je škoda, že sa tvorcovia občas neodpútali od zeme a nenakrútili aj niečo extra vizuálne bombastické, samozrejme v duchu Fringe, nie hollywoodskych spektáklov. Postavy si obľúbite, tu nie je o čom, i keď vám nemusia byť spočiatku všetci sympatickí. ()

Anchi 

všechny recenze uživatele

Dokoukáno 87x45 min a už se nemůžu dočkat na další díly. Postupem času mě epizody tak seznámily se všemi postavami, až mě začalo neskutečně bavit sledovat, co se jim pose*e případně vždy povede. Anna Torv je pro mě v současnosti nejzajímavější žijící blondýnou (jakože pro ně nemám žádný sympatie, tak toto je vysoká pocta) a Joshua Jackson... No, ony ty modrý oči dělají svoje, což nic nemění na tom, že se mi líbí jak se vypořádává se svojí rolí. Když je řeč o vypořádávání se s rolí, tak nelze než smeknout před panem Noblem, jenž měl nejsložitější postavu Waltera. / S postupujícím zamotaným a přesto tak jasným dějem zvýšeno ze 4 na 5*. ()

Galerie (964)

Zajímavosti (64)

  • Moment, kdy se poprvé ukáže Olivie (Anna Torv), přejde přes televizní obrazovkou, kde právě běží lokální zprávy, několik oznamujících vět: „Chelsea Clinton vede v probíhajícím boji o Bílý dům.“, „Detroit byl zvolen nejbezpečnějším městem v USA.“ či „Warner Bros. oznámili remake Harryho Pottera. (Cooller)
  • Ve scéně, kdy agent Charlie Francis (Kirk Acevedo) přijíždí k opuštěnému autu odchytové služby, má na rukou kožené rukavice. V následující scéně, ve chvíli, kdy vystoupí z auta, však rukavice drží a teprve si je nasazuje. (Komaar)
  • Astrid (Jasika Nicole) sa doťahuje s Walterom (John Noble) a hovorí: „Myslíš, že chrobák by mohol zabiť všetkých 5 obetí?“ Obetí z úvodnej scény však bolo 6 - dvaja zlodeji a štyria obyvatelia. (koba)

Související novinky

Lance Reddick zemřel ve věku 60 let

Lance Reddick zemřel ve věku 60 let

17.03.2023

Šok a obrovská tragédie. Tak nějak by se dala popsat nečekaná zpráva o smrti herce Lance Reddicka, jemuž bylo pouhých 60 let. Hvězda nespočtu seriálových a filmových rolí se zapsala do paměti diváků… (více)

J. J. Abrams chystá nový sci-fi seriál

J. J. Abrams chystá nový sci-fi seriál

12.12.2016

Režisér Star Treku a sedmých Star Wars zatím neoznámil svůj další celovečerák, na televizní scéně ale zůstává plně činný. Ačkoliv se o Westworld staral hlavně Jonathan Nolan, jednalo se o Abramsovu… (více)

Zemřel Leonard Nimoy

Zemřel Leonard Nimoy

27.02.2015

"Život je jako zahrada. Zažíváme dokonalé chvíle, ale uchovat je můžeme pouze ve vzpomínkách." Takhle před několika dny komentoval život herec a režisér Leonard Nimoy, v němž určitě poznáváte pana… (více)

Abrams: SW VII, robopoldové a magie s Cuarónem?

Abrams: SW VII, robopoldové a magie s Cuarónem?

29.01.2013

J.J. Abrams se oficiálně stal nejvytíženějším filmovým a televizním tvůrcem na planetě. Především: studio Disney oficiálně potvrdilo, že DžejDžej opravdu podepsal smlouvu na režii Star Wars: Epizody… (více)

Reklama

Reklama