Reklama

Reklama

Hranice nemožného

(seriál)
Z natáčení 6
Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller / Horor
USA, (2008–2013), 74 h 31 min (Minutáž: 43–81 min)

Hrají:

Anna Torv, Joshua Jackson, Lance Reddick, Blair Brown, Jasika Nicole, John Noble, Kirk Acevedo, Seth Gabel, Michael Cerveris, Mark Valley, Leonard Nimoy (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Příběh se točí kolem tří nepravděpodobných spojenců – půvabné a odhodlané agentky FBI, geniálního, ale duševně chorého vědce a jeho jízlivého syna s poněkud bouřlivou minulostí – kteří vyšetřují sérii bizarních úmrtí a katastrof, známých jako "Vzorec". (Warner Bros. CZ)

Videa (64)

Z natáčení 6

Recenze (557)

verbst 

všechny recenze uživatele

WHOA ! ! ! Abrams je fakt génius! Opět se mu povedlo něco neuvěřitelného. Hodnotím celou řadu, jako celek, ale už pilot mě kurevsky navnadil. Tajemno jde Abramsovi a jeho bratrům v triku (Orci & Kurtzman) parádně. A já prostě chtěl vědět jak to dopadne. Všem kdo skončili po pilotu, nebo po dvou až třech epizodách posílám tento vzkaz: Dokoukejte, vydržte - budete bohatě odměněni. Po první řadě je to pro verbsta za 100% P.S.: Nobleův Bishop kandiduje na největšího sympaťáka právě běžícího na obrazovkách. A vedlejší postava Charlieho Francise si mě taky zcela získala... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spočiatku Axty X wanna be seriál sa postupom času, ale už od prvej série, mení na niečo v podstate diametrálne odlišné. Aspoň čo sa týka makrozápletky. Tá je parádna, prináša zopár nečakaných zvratov, cestujeme ako medzi dvoma paralelnými vesmírmi, tak v čase a zisťujeme, že tu máme aj akýsi nadčas v štýle Asimova. Seriál je nakrútený skôr komorne, čo ale neznamená, že nepoteší zopár slušnými zábermi, kedy sa pozrieme napríklad do ďalekej budúcnosti. Možno je škoda, že sa tvorcovia občas neodpútali od zeme a nenakrútili aj niečo extra vizuálne bombastické, samozrejme v duchu Fringe, nie hollywoodskych spektáklov. Postavy si obľúbite, tu nie je o čom, i keď vám nemusia byť spočiatku všetci sympatickí. ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Ultimatni zklamani! Od tvurcu LOST jsem cekal neco podobne kvalitniho, ale nevzniklo z toho nic, nez absolutne nezazivny nudny odvar X-Files. Je to skoda, protoze serial podobnych potemnelych konspiracnich kvalit zde uz dlouho chybel a JJ Abrams na to ma viz. LOST. Fringe je ale propadak jak po scenarsticke strance, tak i co se tyce prisernych charakteru, vid Pacey? 3/10 ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Sice je to postrádá jakoukoli logiku, stejně jako spuštění další řady Superstar, ale nemůžu si pomoct - je to zábavný. Obzvláště Walterovi excesy: "Vzal jsem si jed. Pokud to přežiji, musí mi být do hodiny podána protilátka. Neprodleně!" .... o půl hodiny později, když nebezpečí pominulo, ale otrava zůstala: "Když jsem vám oznamoval, že mi musí být do hodiny podána protilátka, nevšiml si někdo náhodou kolik bylo hodin?" ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Fringe zpočátku některými epizodami imitoval The X-files a stávalo se, že některé díly mě opravdu navýsost bavily. Potom tady byla ovšem i jakási dějová linie napříč seriálem, ve které mě některé odnože bavily tu více, jinde zas méně. Joshua Jackson rozhodně nepředvádí nikterak zajímavé herecké umění (kdo by to od něj taky čekal), Anna Torv je taková sympatická tvářička, ale všem vévodí morbidní Dr. Walter Bishop v podání Johna Nobla, který na sebe strhl celý seriál a jeho přítomnost na obrazovce odpovídá nadprůměrnějším momentům celého seriálu... ()

Galerie (964)

Zajímavosti (64)

  • První série má stopáž dílu 48 minut, zatímco druhá jen 43 minut. (Džejkop)
  • Pilotní díl byl filmován v Ontariu, zbytek první sezony byl natočen v New York City. Natáčení druhé série bylo přesunuto do Vancouveru. (spitr)
  • Ve scéně, kdy agent Charlie Francis (Kirk Acevedo) přijíždí k opuštěnému autu odchytové služby, má na rukou kožené rukavice. V následující scéně, ve chvíli, kdy vystoupí z auta, však rukavice drží a teprve si je nasazuje. (Komaar)

Související novinky

Lance Reddick zemřel ve věku 60 let

Lance Reddick zemřel ve věku 60 let

17.03.2023

Šok a obrovská tragédie. Tak nějak by se dala popsat nečekaná zpráva o smrti herce Lance Reddicka, jemuž bylo pouhých 60 let. Hvězda nespočtu seriálových a filmových rolí se zapsala do paměti diváků… (více)

J. J. Abrams chystá nový sci-fi seriál

J. J. Abrams chystá nový sci-fi seriál

12.12.2016

Režisér Star Treku a sedmých Star Wars zatím neoznámil svůj další celovečerák, na televizní scéně ale zůstává plně činný. Ačkoliv se o Westworld staral hlavně Jonathan Nolan, jednalo se o Abramsovu… (více)

Zemřel Leonard Nimoy

Zemřel Leonard Nimoy

27.02.2015

"Život je jako zahrada. Zažíváme dokonalé chvíle, ale uchovat je můžeme pouze ve vzpomínkách." Takhle před několika dny komentoval život herec a režisér Leonard Nimoy, v němž určitě poznáváte pana… (více)

Abrams: SW VII, robopoldové a magie s Cuarónem?

Abrams: SW VII, robopoldové a magie s Cuarónem?

29.01.2013

J.J. Abrams se oficiálně stal nejvytíženějším filmovým a televizním tvůrcem na planetě. Především: studio Disney oficiálně potvrdilo, že DžejDžej opravdu podepsal smlouvu na režii Star Wars: Epizody… (více)

Reklama

Reklama