Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will (Ben Foster) už má len tri mesiace vojenskej služby. Tie však strávi vo vojenskej nemocnici, kde si bude liečiť zranenia z Iraku, kde slúžil. Cíti sa osamotený, pretože ženu, ktorú miloval, nechal a tá teraz začala žiť nový život. Will sa dostáva do novej roboty, kde stretáva nového spolupracovníka Tonyho (Woody Harrelson). Ten mu pomáha dostať sa do normálneho života. Will má najmä problémy vysporiadať sa s faktom, že nie všetci sa z Iraku vrátili. (Skleni)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film a prohlídka reakcí při střetu s osnámení úmrtí nejbližších. Celým filmem prochází určitý nadhled do kterého, ale časem zabřednete. Kupodivu, ale vše funguje jak má a vy začínáte sympatizovat s hlavními postavami, které jsou také komplikované, což je evidentní hned od počátku a všechno se vám to celou dobu rve do ksichtu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Máme špatné zprávy paní …. . Armádní tajemník mě požádal o vyjádření nejhlubšího smutku ohledně Vašeho syna, svobodníka..... . Je mi to nesmírně líto. Zemřel včera při…. Posvátná úloha informování příbuzných obětí je práce o charakteru. Jednotka ,,ANDĚLŮ SMRTI“ nemívá spokojené zákazníky. Další skvělá role pro W.Harrelsona ve snímku, od kterého jsem očekával návaznost na ,,Poslední cestu“. Zazní tu mnoho pravdivých mouder, vidíme šest ukázkových návštěv plných emocí. Bohužel, když se příběh věnuje osobním životům, tolik mě to nebere. Já chtěl víc z ANDĚLŮ SMRTI. (Naštěstí se to dá vydržet.) Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Rád sleduji zármutek cizích lidí. 2.) Chystám se umřít v US Army. 3.) Miluju zvuk pageru. 4.) Chci vědět, jaká jsou pravidla pro informování příbuzných obětí. PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Byť viac sústredený na to "messengerovanie" tak dám aj za plný. Ničmenej, ide o veľmi depresívny film. Smútok rodín, ktoré kvôli vojne stratili niekoho zo svojich blízkych a smútok samotných "poslíčkov", ktorí sú jednak vystavení neľahkej úlohe oznámiť pozostalým smutnú novinu a jednak sa potýkajú s vlastnými "duchmi", ktorých nechcene získali počas služby vlastnej krajine a ktorí ovplyvňujú ich súčasné životy. ()

SydneyB 

všechny recenze uživatele

Trocha oddychu od typických vojenských filmů, kterých v dnešní době vzniká nespočetně, tento film nám dává zcela jiný pohled na současnou situaci na Blízkém Východě, nestará se o politiku, v podstatě ani o ty, kteří tam jsou, ale spíše o ty, kteří jsou tady. Rozhodně nejzajímavější stránkou filmu jsou skvělé herecké výkony, ale co by ne, když jde o takové atraktivní obsazení. Příběh je silný a vtáhne člověka do stejného srabu, ve kterém je hlavní hrdina. Scénář všechno dotáhne do finishe a splní vše, co nám slíbil. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Používáme slova "zabitý" nebo "mrtvej"........... Seržant Montgomery (Ben Foster) se po jakém si zatím nevysvětleném únose dostává do skupiny tak zvaných Andělů smrti. Tato skupina má za úkol informovat nejbližší příbuzné o smrti jejich dcery nebo syna ve válce. Je to nepříjemná práce na které je doprovázen svým "učitelem" kapitánem Tony Stonem (Woody Harrelson). Stone to již dělá delší dobu a tak ví jak se v určitých situacích chovat. CITÁT - A musím vás varovat, někteří maj i zbraně............ DIALOG - STONE: Jaký máte i-mail? MONTGOMERY: Nemám počítač. STONE: To se ještě dá?.............. Ve filmu si krátce zahraje Steve Buscemi a to postavu otce zabitého vojáka Erica Martina. Zajímavý a smutný příběh o smrti a lásce, plný slz a utrpení. CITÁT - Právě jsem začínal střízlivět.......... Kalba, palba a probuzení okolo 90 minuty je úžesná. Jediná část příběhu, kde se dá zasmát. Pokud se vám chce. Záleží na úhlu pohledu. Ve filmu zazní mimo jiné píseň "Dubpressorman" od Dr. Israel. Smutný je i seznam vojáků, kteří zemřeli v různých válkách během natáčení tohoto příběhu. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte New Jersey. (MikaelSVK)
  • Dominic West měl hrát postavu kapitána Tony Stona. (ČSFD)

Související novinky

Oscarová kriminálka na obzoru

Oscarová kriminálka na obzoru

16.09.2010

...aneb „L. A – Pořád přísně tajné“. Scénárista a režisér Oren Moverman (foto) debutoval loni nenápadným, ale spoustou cen a nominací ověnčeným dramatem The Messenger. Vítězný tým se nemění, a tak… (více)

Reklama

Reklama