Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestice studentů si našla práci při úklidu opuštěného domu. Jejich plán je jednoduchý - ve dne těžká práce a v noci zábava. Plán je však narušen, když probudí antického démona. (LIVINGDEAD)

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Máme tu jeden opustený dom, jedného "sexy" démona a dokonca sa pridajú aj nejakí zombíci. Čiže guláš všetkého možného, samozrejme maximálne amatérsky. Masky a gore boli fajn, všetko ostatné katastrofa. Potešila ma najmä luxusná scénka s "vypľutím" všetkých vnútorností. Chápem nízke hodnotenia, pretože väčšina ľudí to pravdepodobne na základe fakt úbohého rozpočtu po piatich minútach vypla. Naozaj to treba brať s obrovským nadhľadom. Ale sú aj horšie amatérčiny, takže to hodnotenie aspoň o pár percent vylepším. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Režisér loňské a velmi podařené Alyce si natočil za pár šupů tenhle levňoučký horůrek, který tak trochu předznamenává směr jeho následující tvorby, viz Zombie Strippers! The Slaughter je bez pochyb brak jako hovado, ale s takovým příjemným fanouškovským zápalem, až chvílemi dává vzpomenout na různé klasiky žánru jakými jsou Raimi nebo dokonce Fulci. A není to jenom černě humorným laděním, ale některými mordy, z nichž asi nejpovedenější bylo zvracení vlastních vnitřností. Jinak drtivá většina FX vyvolá záchvaty smíchu, naopak o ztrátu pozornosti se zasluhuje strašná kamera a paradoxně i ta metalová hudba. Ještěže tu máme vnadné kočičky a odhalené kozičky. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Obal dvd sa vydaril a paci sa mi a ani ten film neni blby, ako som si najprv myslel. Aj ked to neoplyvalo profesionalitou, tak film ma co to povedat hororovemu fanusikovi. ()

Reklama

Reklama