Reklama

Reklama

Dobrodružná plavba 2.

  • Itálie In Search of The Titanic
všechny plakáty
Itálie, 2004, 91 min

Obsahy(1)

Elizabeth a Juan se vydávají se svými přáteli v ponorce na dno moře, aby prozkoumali vrak lodi. Mají ale nehodu a hrozí jim utopení. Naštěstí jsou poblíž města Atlantida, jehož obyvatelé dokážou zařídit, aby obyčejný smrtelník mohl pod vodou dýchat. Všichni tak mohou poznat krásu podmořského města a pomůžou ochránit své nové přátele před útokem myší, které chtějí získat nad Atlantidou moc. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

majo25 

všechny recenze uživatele

Dvojka na úrovni slabučkej jednotky, možno ešte o chlp horšia. Do 2D animácie sú opäť sem-tam vsúvavané 3D prvky, ale v žiadnom príde nemôžu zachrániť ničotný dej. Ten je niekde medzi strašnou naivitou, trápnosťou (napr. bozkávajúce sa psy) a stupiditou, ako keby bol animák určený pre retardované detičky. Tentoraz sa proti sebe v "epickom" súboji postavia myši s chobotnicami a Atlantíďanmi proti krysám so žralokmi (každý povinne s čiapkou) a je to teda poriadny scenáristický pasvil. O dialógoch, pri ktorých mi vstávali vlasy dupkom hore, ani nevravím. Ďalšia talianska kravinka ako vyšitá. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Neméně zajímavé pokračování s příjemnou hudbou a chytlavými muzikálovými prvky. Místy je to zábavné, místy trapné, ale pro děti nepochybně skvělé dobrodružství. Zjistíme zde např., že v Atlantidě jsou zakázány šroubováky. Proč asi? Pušky s bajonetama, laserové pistole a děla se tu používají, ale šroubováky jsou nejspíš příliš nebezpečné. Kromě dětí si na své příjdou i tatínci. Zdejší mořské Amazonky jsou totiž překrásné prsatice s útlým pasem a pěkným zadečkem. ()

Reklama

Reklama