Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Potkali se na lyžích. Tedy přesněji řečeno narazili do sebe. A to bylo neštěstí i štěstí zároveň, protože tehdy se poněkud svérázný Peter Kirk (Henry Fonda), jinak boháč z povolání, seznámil s ambiciózní doktorkou Helen Huntovou (Barbara Stanwyck), která mu hned na místě poskytla lékařské ošetření. Následovala zbrklá svatba, aniž by se lépe poznali, což překvapivě vedlo k překvapením na obou stranách. Nevěříte? Tak se pozorně dívejte. (ilclassico)

(více)

Recenze (2)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Opět výborně Barbara Stanwyck, roztomilá a rázná postava. Celou dobu mě bohužel štval nesympatický žárlivý imbecil Henryho Fondy. Vysloveně protivné nesmyslné výstupy jeho postavy film dost sráží, ke všemu tam není nic navíc, dávka humoru je poměrně slaboučká a tempem film také zrovna neoplývá. Spíš slabší průměr. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Od tejto komédie s mojimi obľúbenými Barbarou a Henrym som čakal viac. Už na začiatku to kazí "lyžovanie" pred plátnom. Potom sa to pekne rozbehne, no po svadbe už je to len o Henryho žiarlivostných výstupoch a nie je to úplne ono. Ani príliš zábavné, ani príliš originálne. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama