Reklama

Reklama

Smrtící posedlost

(TV film)
  • Kanada You Belong to Me (více)

Obsahy(1)

Všetko nasvedčuje tomu, že príťažlivá Alex (Shannon Elizabethová) nie je osudovou ženou iba pre svojho žiarlivého bývalého manžela, ktorý ju prenasleduje takmer na každom kroku. Niekto ju noc čo noc sleduje a ktosi neznámy jej každé ráno necháva priniesť kvety. Zdá sa, že za poslednými udalosťami opäť stojí jej exmanžel, ktorý pozná z abecedy psychického teroru takmer všetky písmená. Alex sa skontaktuje s políciou a otvorene sa im prizná, že s bývalým manželom má pretrvávajúce spory. On má tendencie nenávidieť ju, komplikovať jej život a vyžívať sa v strachu a obavách, ktoré v nej svojím správaním vzbudzuje. Preto podozrieva práve jeho. On však všetky obvinenia rázne popiera. Mladá žena čoskoro zistí, že jej bývalý manžel je v tom skutočne nevinne. Za touto posadnutosťou sa skrýva niekto celkom iný. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Hennes 

všechny recenze uživatele

Neherecké výkony bych zkousnul, koneckonců s tím musí člověk u televizního filmu tohoto kalibru počítat. Co mě ale sralo je průhledný, nudný a strohý scénář. To bylo tak jasně přiblblé a on k tomu ještě někdo napíše "mysteriózní", nechápu. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Tak tahle posedlost byla opravdu smrtící! Kanada je všeobecně slabá na tenhle typ filmu a tak jsem moc neočekával. Ale tohle bylo špatné už od samého počátku. A Shannon z "Prciček" už dávno není tak pěkná baba. Škoda, dalo se z toho vymlátit daleko víc. 15% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kanadská distribuce všeobecně nepatří mezi nejlepší, takže jsem od filmu natočeného pro televizní účely moc dobrého neočekával a jak se ukázalo – mé tušení bylo správné. Režisér Roy natočil „mysteriózní drama“ ve stylu profláknutého romantického snímku, kdy si dívky možná okousají všechny nehty, ale jinak to byla jedna velká nuda. Jistým impulzem ke zhlédnutí byla účast Shannon Elizabeth, jenže ani ta nepředvedla žádný zázračný výkon. Takže za pozornost stojí snad jej její dekolt. Popravdě v Prcičkách byla mnohem víc rajcovní a tady se doslova trápila a většina diváků s ní. Pořádnou atmosféru, aby tu člověk doslova pohledal. Již od samotného počátku započne nuda, která tu smrdí až do samotného konce a napětí se tu pro jistotu ani neukázalo. Dokonce se přiznám, že občas to až zavánělo prvky „komedie“. To však určitě nebyl tvůrčí úmysl, jenže to tak vyznělo z podstaty děje. Jeho tempo bylo navíc doslova uspávající, nezáživné a pokud bych to sledovat v televizi, tak jsem zhruba u druhé reklamy vytuhl. Ani bych se nedivil, kdyby u toho bylo „do 12. Let nevhodné“ kvůli poodhaleným zádům a vysílali to v podvečerních hodinách (možná i odpoledních). S natolik profláknutým scénářem a hlavně tvůrčí zmateností (cože to vlastně chtěli původně natočit???) se ani nedivím všeobecné neoblíbenosti tohoto filmu. Zvláště pak u těch, kteří se chtěli podívat na „duchařinu“ a místo toho se jim dostalo „vyvařeného“ drama – romanťáku. ()

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudu si lhát do kapsy, Shannon Elizabeth(ová) byla během single období mou věrnou souputnicí pro takové to domácí sebehlazení. Pak jsem poznal manželku, která se ale dnes odebrala za dalšími manželkami oddělovat zrno od plev a proto jsem se rozhodl drapnout příležitost za pačesy a s dojetím zavzpomínat na staré časy. Ale co to? Dříve neodolatelná hvězda mládeneckých fantazií se změnila v afektovanou anorektičku s povislými prsy angažovanou v imbecilních slátaninách? Jaké bylo mé zklamání, když jsem byl nucen přihlížet kulervoucí trapnosti a nudě (bohužel neměla zbla společného se zálibou hlavní aktérky v nudismu) téměř záhrobního rozsahu, která mě bude pronásledovat jako ten zlý duch neodbytného modrookého bisexuála ještě několik nocí v mých mokrých můrách... ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Hahaha.Tak u tohohle filmu, bych slovo mysteriózní nepoužila ani náhodou. Nudné a předvídatelné, od prvních minut. Navíc to celé působí tak, že se tvůrci nedokázali rozhodnout mezi dvěma tématy k námětu, mezi stalkingem a mezi hororem s duchařskou tématikou, sloučili neslučitelné a vznikl paskvil. Hvězdičku dávám, jen proto, že jsem to se značným přemáháním dokoukala celé. Divím, se že ještě nikdo neměl potřebu tenhle paskvil okomentovat. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama