Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Barry je židovský zubař starající se o svou nemocnou matku, který nemůže najít pravou lásku. Melanie je naivní romantička, která si myslí, že mužům nejde jen o sex a která podlehne každému muži, který ji pak pokládá za "holku na jednu noc". Luke je padlá popová hvězda, která měla v roce 1989 největší úspěch a hromadu fanynek. Teď je mu 38 a nikdo o něj ani pohledem nezavadí. Randy a Candy, napohled ideální pár, vlastní seznamovací agenturu a vyberou ze své databáze právě tyto tři zoufalce. Najdou si všichni pravou lásku? (Mischka)

(více)

Recenze (2)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Britske komedialni c-cko. Zacalo to docela dobre, vdecne tema, seznamovani na internetu, hledani lasky na vyletu lodi preplnene totalnima ztroskotancema, zoufalci seznamujici se s uchylama na slepo atd. Melo to par momentu, ktere bych se nebal oznacit za velmi vtipne, ale tempo slo postupem casu az prilis rapidne dolu a ve finalnim vysledku to doplatilo na vicemene komplexni stupiditu, na ktere vlastne cely tenhle kousek stoji. 3/10 ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie o nelehkém seznamování třech lidí, kteří jsou už delší dobu sami a kteří chtějí na vlastní kůži vyzkoušet v praxi rady z knihy "Jste zralí na lásku?". Autoři této knihy slíbí, že třem vybraným adeptům dokáží za 72 hodin najít ideální lásku. Všichni tři za to pochopitelně dobře zaplatili, ale pravou lásku ne a ne najít. Zato pravá láska si je dokáže najít sama, aniž by se nějak extrémně snažili. Dějově velice snadno pochopitelná komedie nabízí kromě trošky vtipu i ukázku, co jsou lidé ochotni podstoupit. V případě těch tří adeptů ukazuje, co jsou ochotni podstoupit kvůli hledání lásky, v případě autorů onoho knižního bestselleru ukazuje, co jsou oni ochotni podstoupit kvůli marketingu a reklamní kampani. Komedie je velice svižná a docela rychle mi utekla, aniž bych se nějak výrazněji nudil. Téma bylo více než atraktivní a herci velmi sympatičtí. Navíc zde nechyběl ani nějaký ten pejsek. Prostě takhle nějak si představuji komedii, u které se nebudu nudit a která dokáže být zajímavá tématem i hereckým složením. Takže rozhodně se jedná o sympatickýá počin z Velké Británie, který je velmi dobře koukatelný a který může a dokáže zaujmout, tedy alespoň já jsem tímto filmem zaujatý byl. A samozřejmě se musím zmínit i o délce filmu, která je ideální a pro tuto komedii tak akorát. Takže uděluji tři hvězdičky. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama