Reklama

Reklama

Hvězdný záskok

Obsahy(1)

Kavita (Koel Purieová) je mladá naivní úřednice, která celé dny kouká na filmy z produkce indického Bollywoodu. Zná nazpaměť každou repliku, umí zatančit každý tanec ze svých oblíbených snímků a moc touží po životě, jaký žije bollywoodská star Kohinoor. A když zjistí, že její idol dokončuje v Torontu nový film, rozhodne se, že se vplíží do filmového studia, aby ji uviděla. Jenže pak se odehraje příběh jako vystřižený z filmu. Kohinoor je na cestě do hotelu unesena, a režisér Mayur, který náhodou objeví Kavitu ve studiu, se rozhodne, že dívka, samozřejmě patřičně nalíčená, bude „hrát“ unesenou herečku, dokud se mu nepodaří získat peníze na výkupné. Tak se splní dívčin největší sen: stane se bollywoodskou hvězdou. A když v životě stejně jako ve filmu dojde k záměně identity, nádherné romantické dobrodružství plné hudby a tance pokračuje. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

cyright 

všechny recenze uživatele

Tohle pouštějte svým dětem za trest, když budou hodně zlobit. Je to céčková kravina, ale jinak docela neškodná. ()

Reklama

fujarik 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, u kterého jsem si dobře odpočinul. Jestliže nebudete předem od filmu očekávat žádné závratné herecké výkony, zklamáni určitě nebudete... Zkráceně řečeno, se prostě jedná o americký pohled na Bollywood... ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

kavita moc kouká na filmy.. a obdivuje bollywoodskou hvězdu kohinoor.. a chtěla by se stát taky slavnou herečkou.. a když nebohou kohinoor unesou nebezpečný gangsteři, dostane kavita svojí šanci.. zaskočit za bollywoodskou hvězdu a páč si jsou podobné, je šance, že nikdo nic nepozná.. no podobné.. ony jsou úplně stejné! a kdybyste viděli to překvapení (bacha spoiler.. ale klidně čtětě dál, lepší než na to koukat), když na konci zjistí, že uvědomělá kavita a rozmazlená kohinoor jsou jednovaječný dvojčata.. ani okolí nic nepoznalo, hehe.. no tohle ani nezní zajímavě.. takže vážení, nekoukat.. fakt na to radši nekoukat.. a proč ta jedna hvězda? za ten nejstupidnější konec, kterej jsem kdy viděla a kterej mě rozesmál tak, že slzy stříkaly na všechny strany..:-)) ()

BigBen87CZ odpad!

všechny recenze uživatele

Bože ... já budu zvracet ... a to jsem vždycky viděl jenom dvě minuty ... něco tak špatnýho jsem neviděl od dob tureckých hvězdných válek ... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama