Reklama

Reklama

Miley Stewartová není obyčejná středoškolačka s normálními starostmi. Má totiž tajnou identitu, je slavná zpěvačka Hannah Montana, ze které se ale postupem času stala rozmařilá celebrita. Když se v luxusním obchůdku popere s modelkou o jediný pár vysněných bot, začíná mít její otec plné zuby hvězdných manýrů své dcery a chce dívku vrátit zpátky na zem. Aby jí ukázal, co je v životě opravdu důležité, pošle dceru z Los Angeles zpět do její venkovské domoviny. Miley musí během jediného okamžiku vyměnit úžasné šaty a záři reflektorů za staré, ošoupané džíny na rodinné farmě kdesi uprostřed Tennessee a čelit otázce, zda může žít zároveň jako Miley i jako popová hvězda Hannah Montana. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (372)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Viděno celé (Ani nevím jak jsem to dokázal) nehorázná sračka nicméně s porovnáním třeba s takovým Herkulesem 3 D se jedná o skvost za to náleží 5 procent (na 1 hvězdu to není). Nicméně pokud milujete infantibilní humor příklad chlápek jde spadne a praští se o dřevo (a příjde vám to vtipné) tak můžu vřele doporučit. P.s. k hudbě se radši nevyjadřuji jediný song který za něco stojí je song The Climb na konci zbytek je příšerný třeba kovbojský hip hop nebo co to bylo no fuj. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jsou to dva roky, co jsem poprvé viděl seriál Hannah Montana. Tehdy se v Česku na stanici Jetix teprve postupně rozbíhal, neznalo ho tolik lidí a nezdobil titulní strany českých časopisů pro teenagery. Jenže to, co se pak kolem tohoto seriálu rozběhlo (mám teď na mysli hysterii náctiletých fanynek) mi zážitek z dalšího sledování znechutilo a postupně jsem ho sledovat přestal, což ale nic nemění na tom, že se mi to docela líbilo. A tak jsem se s velkou zvědavostí nyní podíval na jeho celovečerní verzi, která má bohužel do kvalit seriálu hodně daleko. Zásadní chybou ani tak nebylo přesunutí děje do naprosto odlišného prostředí, jako spíše upozadění postavy, která vždycky byla v celém seriálu nejvtipnější. Mám teď na mysli bratra hlavní hrdinky Jacksona, který mě dokázal v seriálu pravidelně rozesmívat svými ulítlými nápady, a který dokázal být vždy nejvtipnější ve scénkách se svým seriálovým otcem. Bohužel ve filmu má Jackson jen velmi malý prostor a vůbec nechápu rozhodnutí nechat ho takto stranou. To byla podle mě kardinální chyba, kterou tvůrci udělali, protože film téměř postrádá jakoukoliv vtipnost a nemá tak vlastně téměř čím zaujmout. Zkrátka do kvalit seriálu to má hodně daleko, ale vzhledem k tomu, že to bylo koukatelné a docela pohodové, tak uděluji tři hvězdy, ale rozhodně to mohlo být lepší, kdyby byl využit potenciál, který tvůrci v postavě Jacksona měli a který v seriálové verzi vždy dokáží vždy maximálně využít. ()

Reklama

Fingon 

všechny recenze uživatele

Zcela průměrný hollywoodský film, nic víc, nic míň. Kdo to sakra je Hannah Montana? Konstrukt v reálném světě i ve světě příběhu, karikatura valley girl á la Pravá blondýnka, která si nikdy nesmí zapomenout obří kufr se šminkami. Oproti tomu Miley Stewart je docela fajn holka se zajímavým hlasem, který se mi líbil hlavně ve chvílích, kdy nezpívala. A scéna "prozrazení," i když je jen roztáhlou verzí toho samého z Táty v sukni, je náhodou docela zábavná. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Filmu dávám tři zcela průměrné hvězdy, ať si mě třeba sežerete vzteky, ale v rámci žánru tam patří. HM určitě není odpadová záležitost a rozhodně znám horší zvěrstva (ano, všechny ty muzikály ze střední, které jsem neměl sílu ani rozkoukat, natož dokoukat). Několik scén je vtipných (úvodní jízda ve vozíku, Mileyin táta demolující sbírku talířů...), několik i dojemných. Celé je to pěkně natočené, pěvecká čísla mají švih a kamera si hraje s barvami a tennesseeskou krajinou. Líbí se mi i soundtrack. Oproti zhovadilostem jako je hip-hop, rap, techno, dance, trance, další "ance" a všechny tyhle podobné styly, co dnes frčí, je to na poslech příjemný countrypopík... No co. ()

Freemind odpad!

všechny recenze uživatele

Vražedná směs "ztřeštěného" (čti - retardovaného) humoru, naprosto příšerného herectví, cukrlátkového popíku a country (kristepane!). Miley Cyrus je osoba, kterou mám chuť škaredým způsobem sprovodit ze světa pokaždé, když promluví - Disneyovo impérium dosáhlo nejkrutějšího dna, filmy jako tento jsou asi nejlepším důkazem. Ještě jednou uvidím kovbojské boty a budu zvracet. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu se objeví i sestřenice Miley Cyrus. Je to malá, blonďatá holčička, která na konci filmu prosí Hannah o podpis. (Kyushu)
  • Ve chvíli, kdy má Miley (Miley Cyrus) rande, přijde malá holčička k oknu, kde sedí Miley, která ji ukáže, ať jde pryč, ovšem holčička by nic vidět neměla, protože v jednom z předchozích scén bylo sklo neprůhledné. (TheStitch630)

Související novinky

Marťan hledá lásku

Marťan hledá lásku

02.08.2015

Už na podzim nás čeká sci-fi Marťan Ridleyho Scotta (Vetřelec), jejímž hlavním hrdinou bude astronaut, který uvízne na Marsu. Po Johnu Carterovi půjde o další velkolepou výpravu na rudou planetu. No… (více)

Reklama

Reklama