Reklama

Reklama

VOD (1)

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (397)

kingik 

všechny recenze uživatele

Kéž by to takhle plakátově fungovalo i ve skutečnosti, posteskl jsem si po zhlédnutí (experimentální) romantické komedie. Označit tento film za experiment v žánru romantické komedie je na místě, protože z 50% procent film opravdu jde inovačním směrem, ale pak bohužel zabloudí a sejde z cesty. Přitom všechno začíná dost dobře. Právě se rozvádějící sympatická čtyřicítka Catherine-Zeta Jones, která je věčně zaneprázdněná psaním článků do sportovních rubrik poté, co načapá svého muže při nevěře, už nesnese takhle dál žít, rozhodne se rázně jednat a odstěhuje se do New Yorku. Na krku má dvě děti, kteří jsou sympatičtí uličníci a brzy jí přibude třetí. Sympatický a o 15 let mladší mladík Justin Bartha, kterého najme jako chůvu ke svým dětem, kterým okamžitě padne do oka a posléze padne do oka i jejich mámě, která stále vypadá k světu. Jenže žít s naivním mladíkem, co čte po večerech knihy o Harrym Potterovi, který přece jen rozumově na tátu od rodiny nemá, je sázka do loterie a zamilovaná žena si začne brzy uvědomovat, že přestřelila. Mohl to být ukázkový příklad nevšední romantické komedie, ale film lépe funguje, než se naše dvojice dá dohromady. Do té doby je film napěchovaný trefnými gagy o vztazích, nepovedenými randemi zoufale hledající ženy a její děti si udělají z dobráka mladíka šaška, který s nimi umí blbnout jako nikdo. Tohle všechno ovšem od prvního nesmělého polibku nově vzniklé dvojice ustoupí do pozadí a filmem se rozlije natahovaná nuda, kdy se dvojice od sebe odloučí a film nabídne zdlouhavé cestování mladíka po světě a povýšení zralé ženy z pisatelky na televizní reportérku. Závěrečné náhodné setkání dvojice po pěti letech v restauraci je tak křečovité umělé, že to výrazně filmu nepomohlo k lepšímu hodnocení. Tápání a nerozhodné sejití ze stanovené cesty dobrý dojem srazilo, a ne každý filmový experiment dopadne stoprocentně. Ovšem snaha byla, a divák se ujistil, že Jonesové to ještě pořád celkem sluší a Bartha se k ní ani trochu nehodí. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Když někdo vypadá jako CZJ, pak věřím, že je sexy pro každou věkovou skupinu chlapů, včetně žen. Ona je prostě kus, přesně ten typ medvídka, pejska, kočičky s dětskou tvářičkou, co pravidelně kraluje žebříčkům přitažlivosti v anketách, navíc si udržuje figuru, spíš má dar mít drobnou postavu, figuru si není až tak těžké udržet...;-) Tady kupodivu i něco zahrála a vztahový propletenec mě bavil do chvíle vyústění. Tam už šlo o totální násilnost, jak splnit jeden druhému přání až na doraz a jak nešikovně uzavřít stokrát natočenou dramedii, aby se o krapet lišila. Osobně bych litovala vzájemně ztracených pěti let, užívat a poznávat svět a sám sebe se dá i jinak než singl. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo jako lehce křečovitý pokus o komedii, která předstírá, že pluje mimo střední proud a holedbá se situacemi pro mě občas poněkud nepochopitelnými. Než jsem to však stačil odpískat, začalo se to pomalu měnit v zábavnou pohodovku, kde je v příjemné rovnováze humor a občas netuctové a vůbec ne hloupé romantické drama. Navíc je to zřejmě první film, kde mi Catherine-Zeta nejen nevadila, ale dokonce jsem uznal, že umí i hrát. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť vtipná, ani nijak zvlášť uchvacující komedie na zajímavé téma. Hlavním plusem filmu je krásná Catherine Zeta-Jones, která svůj part zahrála velmi dobře, a co je důležité, ona je opravdu sexy čtyřicítka. Celkem solidně jí sekunduje Justin Bartha a z jejich vztahu srší taková větší roztomilost. Děj není moc rozvětvený, a když je, tak jako podle šablony. Proto tuhle milou komedii vidím na pěkný nadprůměr. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Som celkom prekvapený nie len s filmu, ale aj s môjho hodnotenia. Romanťáky moc nepozerám a už vôbec ich vysoko nehodnotím, ale tento má trošku lepší dej. Nie že by to bolo niečo extra, predsa len je to romantická komédia, ale záver je fakt dobrý. Začiatok je trošku nudný a priebeh deja je v podstate tiež známa linka, ale záver prekvapil. Aj keď samozrejme skončilo sa to ako všetky romantické filmy. Čo sa týka hereckého obsadenia, tak je vybrané fakt dobre. Sám neviem koho iného by som si tam vedel predstaviť. Humor fajn a hudba tiež. Slušne zrežírované kde hluché miesta ani moc nenudia. 80% - 4* ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • V době, kdy nebylo ještě rozhodnuto ani o obsazení rolí, měli tvůrci snímku díky hrozící stávce na přípravné práce a předprodukci pouhých sedm a půl týdne. (znamka22)
  • Jedna z postáv vo filme, Aram Finkelstein, ktorého stvárňuje herec Justin Bartha, má meno odkazujúce na (pravdepodobne) židovský pôvod tejto postavy. Herec Bartha má sám židovský pôvod a v jednej zo scén vo filme, keď začne po dohode s rodičmi chodiť na pracovné pohovory, zaznie úryvok z pesničky reggae kapely Desmond Dekker & The Aces s názvom "Israelites", čo odkazuje tiež na judaizmus a židovstvo. (andykanadan)
  • Skutečný věkový rozdíl mezi Catherine Zeta-Jones a Justinem Barthou je 9 let. (Stanley619)

Reklama

Reklama