Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katherine Parker je boxerka, která se účastní ilegálních zápasů a dokáže porazit i muže mnohem větší, než je ona sama. Spojí se s Michaelem Dublinem, který na těchto akcích dokáže řádně vydělat. Jenže má taky spoustu nepřátel a ne zrovna čistou minulost, takže oba čeká pořádně nebezpečné dobrodružství. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (35)

castor 

všechny recenze uživatele

Zatímco odstrkovaná a zarputilá servírka Hilary Swank řezala v ringu ve vyzrálém melodramatu Clinta Eastwooda svou váhovou kategorii a hlavně stejné pohlaví, tahle neznámá květinka s rychlými pažemi si troufne i na testosteronová hovada. Když to dokážeme akceptovat (což není snadné), třeba si to s přivřením obou očí i užijeme. Texas nemá zrovna v lásce sázky na nelegální zápasy, ostré děvče tak má problém, se kterým jí nejen kaucí pomůže slizký šmelinář v obleku s ksichtem lehce připomínajícím Rafu Nadala. Dá si pár zápasů v zaplivaných barech nebo opuštěných stodolách, ideálně bez rukavic a ideálně s nějakým tím podvůdkem. Tahle dvojice má jisté nepřátele, nevlídnou minulost i velké sny. Ty měli zřejmě i tvůrci, překvapivě se snaží vyprávět i příběh a není to úplný průšvih. Na Rebeccu Neuenswander se docela dobře kouká (jiné štěstí u filmu už od té doby nezkusila), pár momentů to má, takže ve výsledku opatrná spokojenost. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nikterak převratný akční snímek o nadupané hlavní hrdince a trochu pochybné motivaci ze strany jak jí, tak i jejího trenéra. Špatně nasnímané souboje, nekvalitní zvuk, prapodivná přelétavá kamera a hlavně až na pár akčnějších momentů naprosto o ničem. Bez stylu, bez drajvu, bez jakékoliv "řeči". Raději si pustím Hard Target který sice rovněž nemá konstruktivní děj, ale má všechno ostatní. ()

Reklama

Shorty_ 

všechny recenze uživatele

Příběh mě jakožto každého představitele mužského pohlaví zaujal už po náhodném naražení na obal dvd a přečtení jeho obsahu. Po shlédnutí musim říct, že jsem ani nebyl zklamán, herci dobří ,pojetí netuctuvé a dokonce i při částečném zamouření oka reálný příběh a výkon hlavní hrdinky. Jediné co nekompromisně sráží mé hodnocení je nedotažený konec, který vypadá spíše jako alternativní a nedopsanej. ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Povlovný děj, který má více tendence nudit než zaujmout. Pokud autoři chtěli něčím oslnit v tomto čím dál tuctovějším žánru, měli se alespoň odrazit od legendárního Rockyho Balboa. Vysvětlením oné vlažnosti hodnocení by mohly být zkušenosti začínajícího scénáristy i režiséra. Ostatně na samém začátku herectví jsou i oba hlavní aktéři a rozhodně nebyli tím nejslabším článkem filmu, spíše naopak. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

U bojového filmu je důležitý, aby měl šmrnc, zápřah a aby se na akční scény dalo koukat s nadšením. Kdo pak má koukat na tu třesající se kameru, která se snaží zabrat snad i chlup jednotlivých bojovníků a tak není absolutně žádná možnost vidět boj samotný, i když by mohl být hezký sebevíc. Nechápu to, proč to tak točí. Ničí si jak myšlenku jejich, tak čas diváků, protože tohle je fakt zbytečnost. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Kansasu. (Terva)
  • Filmový festival RADAR v Německu a filmový festival akce v USA udělili snímku cenu pro nejlepší film. (Terva)
  • Losangeleské uskupení Dances with Films udělilo snímku velkou cenu poroty. (Terva)

Reklama

Reklama