Reklama

Reklama

Sweet Tooth

  • USA Butcher's Hill
všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2008, 9 min

Recenze (6)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No, tak akože... okej. Pre mňa trochu nečakaná variácia na Janka a Marienku. Ale potešila, lebo niečo podobné nevidím až tak často. V každom prípade, môže to aspoň poslúžiť ako dobré ponaučenie pre všetky nezbedné detičky, že nemajú kradnúť koláčiky v cudzích domoch. Konečne krátky horor, ktorý je postavený na morálnom základe :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nová doba sebou přináší i potřebné „prokrvení a nový habit“ starých pohádkových příběhů. Nejrůznějších podob o Jeníčkovi a Mařence jsem viděl už několik, tady se spratci nespokojí jen s loupením perníčků, ale stříbrné příbory se přece taky hodí do „rodinného rozpočtu“ a tak není divu, že jejich chování pěkně nasere ježibabu se sekáčkem v ruce. Navíc její příbytek skrývá celou řadu překvapení…No pravda, líbilo se mi to. Takové netradiční zpestření nedělního poledne. 60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bolo porušené veľké pravidlo hollywoodskeho kódexu ( kvôli spoilerom nekomentujem ). Kde ste páni mravokárcovia, vy pokryteckí sonovabičes? Veď každá druhá knižná rozprávka pre deti, obsahuje podobné zvraty. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je opravdu hlína - režisér asi jako dítě strašně moc miloval Jeníčka a Mařenku :-) protože jinak si nedovedu představit proč je nechal ve svém krátkometrážním snímku takhle zmasakrovat - každopádně síla za 80% ()

Reklama

Reklama