Reklama

Reklama

Komédia o jednej smoliarke, jednom únose a čare Vianoc, ktoré všetko zlé na dobré obráti. Alebo nie?
Gertrude „Trudie" Chandlerová je typická smoliarka. Pracuje v reštaurácii, no práca ju nebaví. Rodičia jej ustavične vyhadzujú na oči, aká je neschopná. Ako sa dalo čakať, šéf ju tesne pred vianočnými sviatkami vyrazí. Je z toho zúfalá, priateľ sa s ňou rozišiel a ku všetkému sa má dostaviť na rodinnú oslavu. Keďže tuší, že rodičia by si na nej znovu zgustli, naštve sa a rozhodne sa im dokázať opak. Preto unesie jedného zo zákazníkov, Davida Maritna na rodinnú oslavu... (TV JOJ)

(více)

Recenze (55)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Sledovat jak krásná holka unáší k sobě domů chlapa a vidět toho unášenýho blbce, jak se brání, vyhrožuje jí policíí a ohání se pomstou, považuju za pobuřující až přímo urážející mou klučíčí hrdost. Leckterou hezkou holku to po tomhle filmu může totiž od mého únosu odradit. Rád bych tedy ty davy holek, co se chystají na můj únos uklidnil a vzkázal jim, že se nebudu absolutně vůbec bránit a na svým vlastním únosu budu s dotyčnou slečnou únoskyní vzorně spolupracovat, tak, aby se únos povedl po všech strankách a bez nejmenších komplikací. Zkrátka slečně únoskyni můžu slibit, že mým únosem neutrpí žádnou psychickou ani fyzickou újmu. ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

O čosi menej sladkosti a o niečo viac reality, a na vianočný TV film by to celkom ušlo. Takto mám len zmiešané pocity, keď dobré momenty striedali slabé až trápne. Ale pokiaľ si chcete popri vianočnom zhone len oddýchnuť, tak pridáte asi o jednu hviezdu viac. A plne súhlasím s LIVINGDEAD, že hlavná dvojica k sebe veľmi nepasovala. ()

Reklama

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch romantických komedií, kde už po první scéně víte, jak to dopadne. Ale ani to moc nevadí, bylo tady několik opravdu dobrých vtipných scének. Navíc hezoun v hlavní roli. Z vedlejších postav stojí za zmínku babička, ta mě opravdu pobavila. Takže nudit se nebudete, ale za chvilku si na tuto komedii asi ani nevzpomenete. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si ráda pustím na Vánoce a líbí se mi i po několika shlédnutích. Hlavní hrdinka krmí svoje rodiče tím, že má skvělou práci a bude se co nevidět vdávat. Když ji ale pozvou na Vánoce do hor, kde jim má představit svého snoubence, přichází ona hodina pravdy. Jediné, co ji v tu chvíli napadne je unést pěkného chlapa a přinutit ho, aby před její rodinou na pár dní hrál její lásku. Samozřejmě nastává klasické klišé, kdy se ti dva, kteří se od začátku nesnášejí do sebe nakonec zamilují, ale je to jeden z těch filmů, co ve mě vzbudí sváteční náladu. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Od tohto filmu som nečakal nič viac ako romantické klišé s typickou zápletkou, ale napokon celkom prekvapilo. Aj keď to nebolo nejaké extra úžasné, scenár bol síce zaujímavý a o zábavné a dojemné situácie nebola núdza, no bola tam aj veľká časť toho pozlátka zvaného klišé. Nevadí, bola to fajn oddychovka - aj také treba na prestriedanie občas. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama