Reklama

Reklama

Tajemný dům

(TV film)
  • USA Housesitter (více)

Obsahy(1)

Hlavní hrdinka Elise je malířka, která přichází o práci i bydlení. Přijímá proto nabídku starat se o dům bohatého vášnivého numismatika Franka. Počáteční nadšení z milého přijetí, nádherného prostředí a snadného výdělku umocňuje milostný románek s pohledným a kultivovaným instalatérem Philem. Frank se ovšem vrací z cesty dříve, než měl plánováno a odhaluje Elise jeho city k ní. Elise se pokusí situaci rozumně vyřešit, ale Frank odmítnutí nepřijímá lehce. Situace se mírně komplikuje po zjištění, že Phil je psychicky narušený bratr, ještě více šíleného Franka, který před mnoha lety zabil své rodiče. Nastalému krveprolití nezabrání ani přátelé Elise, Kathy a Randy, kteří přijíždí Elise na pomoc. Nakonec si všichni tři sotva zachrání holý život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Oblíbené téma-milostný trojúhelník-společná minulost-avšak nevyřešené spory, zpracování už poněkud slabší, holt málo peněz, tak i málo muziky. Tori Spelling už vůbec není ta naivní mladá holčička-panna jak jsme ji znali z milionářského "Beverly Hills" ale když chce tak umí docela slušně i zahrát a odvázat se. Ovšem ten český dab. který je u ní už od Donny pořád stejný se k ní s přibývajícím věkem už moc nehodí. Podobné filmy: Killing Me Softly a hromada dalších.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Škoda, že domy nevedia hovoriť.“ – „Niekedy je to tak lepšie.“ No tak som si pozrel film s Tori Spelling, zabite ma. Od tohto televízneho, americko-kanadského trileru som nečakal prakticky nič - a úplné nič som aj dostal. Normálne som si myslel, že sa takéto filmy už nerobia, respektíve som si to myslieť chcel. Potom som si spomenul na názor Johnnyho Deppa, že všetko televízne vzniká v podstate len kvôli peniazom za reklamu a pochopil som, že odpudivá plastiková bábika Tori sa nesnaží robiť kariéru, ale len to nejako doklepať na dôchodok, niečo našetriť a potom si kúpiť bungalov na Tahiti. Tento hlúpy masaker si navyše produkovala s manželom Deanom, s ktorým zároveň stelesnili titulné úlohy. To tiež o niečom vypovedá. Spočiatku, asi prvých 20 minút, sa snímke darí budovať atmosféru veľkého domu na samote pri lese. Avšak onedlho príde na scénu osvalený opravár s veľkým, všetko sa začne trápne zamotávať, atmosféra ide do záchodovej misy... a spolu s ňou vlastne aj všetko ostatné. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad, ale nevyužitý a zašlapaný do země. Mohlo z toho být slušné drama říznuté kriminálkou, ale nikoho, bohužel, nenapadlo využít potenciál, který se zadarmo nabízel. Prvních pět minut napovědělo vše, pak přišla skoro hodinová nuda a závěr se snažil vynahradit zbytek. Na té výstavě už chyběl jen záběr na hlavní představitelku s bříškem. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Lamentovat nad tím, že Tori Spelling neumí hrát, (i když úplné dřevo taky není), že tento příběh jsme s různými obměnami viděli už milionkrát, nebo že tam některé nelogické scény přímo bijí do očí, fakt nebudu. Radši napíšu, že jsem čekal fakt to nejhorší, ale dostalo se mi snesitelného filmu, který sice má pár výše zmíněných slabin, ale dá se přežít bez újmy na zdraví. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá takmer nič- postavy, ktoré by zaujali (alebo vzbudzovali aspoň mierne sympatie), atmosféru, logiku, poriadny dej, napätie,...Vlastne ide len o naťahovanú nudu, ktorá vyvrcholí "ohromujúcim" zvratom, po ktorom by mali všetci zostať s otvorenými ústami. Len sa to ťažko realizuje, keď je človeku celý čas jedno, čo sa to na tej obrazovke odohráva a nevie sa dočkať konca. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama