Reklama

Reklama

Muž, jehož paže explodovaly

(TV film)
  • USA Man Whose Arms Exploded, The

Gregg Valentino chtěl být vždy výjimečný a vyčnívat z davu. Jeho snem bylo stát se mužem s nejmocnějšími pažemi na světě. Když byl Gregg na vrcholu sil, měřil obvod jeho bicepsu úctyhodných 71 centimetrů. Avšak za jakou cenu? Aby dosáhl svého snu, připravoval si Gregg v neustálé honbě za větším objemem své paže čím dál zhoubnější a ničivější drogové koktejly. Jednoho dne infikoval svůj biceps špinavou injekční jehlou a vzniklé následky byly naprosto devastující. Jeho příběh odkrývá divákům stinnou stránku extrémní kulturistiky. Ukazuje cenu, kterou musí být připraveni zaplatit ti, kteří se chtějí stát nejlepšími a dosáhnout vytouženého vrcholu za cenu překročení limitů lidského těla. (CBS)

(více)

Recenze (9)

salamandrr

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem tento film viděl. Docela zajímavá zpověď magora, kterej si dával mnohonásobnou dávku steroidů. Občas tam jsou záběry domácí kamerou, jak si tenhle magor vytahuje humus ze svých znetvořených bicepsů, ale možná kecám a to co sem viděl bylo součástí jiného dokumentu o kulturistice...ježiš, napsal jsem dvě věty a v každý je slovo magor, mám omezený slovník jak cenzurovaná verze imperialistického časopisu ()

Sprite 

všechny recenze uživatele

Když steroidová pouť skončí tak má muž hladinu testosteronu dvanáctiletého děvčete a varlata velikosti burských oříšků. To dokáží steroidy! ()

Reklama

Aspman 

všechny recenze uživatele

Naprostá manipulativní sračka, která vám nonstop vtlouká do hlavy, jak jsou steroidy hrozně špatně a budete z nich mít problémy, opustíte rodinu, stane se z vás feťak a od toho všeho vám pomůže infarkt. Až mi to místy připomínalo americké spoty proti marihuaně z třicátých let. Nejsem fanda steroidů, do těla bych si je za účelem "nabušení" nikdy nevpravil, ale čeho je moc, toho je příliš. Nejvíce mě dostal bodybuilder - "amatér", který tam srdceryvně vyprávěl jak chce být profesionálním bodybuilderem, aby se mu splnil dětský sen a setkal se s Arnoldem, přitom byl hubenej jak vyžle a očividně nikdy neposiloval, určitě by si zasloužil nějakou cenu za herectví. Hlavní motiv a důvod proč jsem se na tento dokument chtěl dívat - přiběh Gregga Valentina, je zde zhruba v deseti minutách, rozkouskovaný, takže uděláte líp když na něj podíváte ve zkratce např. na youtube nebo ještě lépe když zkouknete Bigger, Stronger, Faster* (s trochou nadhledu). Jen a pouze za Gregga dávám 2*. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Náhled do subkultury "meateaterů" , monstrům s bigorexií (opak anorexie) se silným odstrašujícím příběhem, který mě udržoval, abych to nevypl, když tajemství, proč hrdinovi explodovaly pažeb vyplavalo na povrch v půlce dokumentu. Pobavilo mě, jak jsou na přehlídce dehydratovaní kulturisté před infarktem ze steroidů slabí jak mouchy a ve fitkách prdí z proteinových prášků podivné puchy. To jsem ani nevěděl, že Arnold Terminátor musel v padesáti kvůli steroidům na operaci srdce a změnily mu hlas. ()

Ernie_13 

všechny recenze uživatele

Urcite zaujmavy dokument. Miestami pozerate a nenachadzate slov. Gregg Valentino trpi podla mna psychickou chorobou, nieco ako opak anorexie. Je to velmi smutny pribeh, lebo tento clovek cvicil vyse 20 rokov bez akychkolvek dopingovych prostriedkov, vyzeral uzasne a vyhral vsemozne ceny. Avsak dosiel do bodu, ked sa nemal uz kam pohnut, ako zlepsovat a tak v steroidoch, synthole a chorej posadnutosti zvacsovania svalov nasiel svoj zmysel zivota. Hroza co mu to porobilo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama