Reklama

Reklama

Velký šéf

  • Čína Zhan long 2 (více)

Obsahy(1)

Pamatujete si na jméno Bruce Lee? Tak ho zapomeňte! Bruce Lee je mrtev. Nyní přichází Dragon Shek. Druhý Malý velký drak, který své protivníky bije přesně v Bruce Leeho stylu. Mrštný ďábel zastává názor, že své přátele si můžete vybírat, protivníky však nikoliv. Vždy je ale nutné nad nimi vítězit. Zvláště, když se zmocní dívky jeho snů. Přesné údery, vysoké kopy a hazard na pomezí života a smrti. Velký šéf se vrací a s ním i non-stop akce naplňující blahem duši každého milovníka kung-fu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (2)

klokyn odpad!

všechny recenze uživatele

Toto by si mal pozrieť každý, kto chce vidieť ako vyzerá totálne zlý film. Nechápem, kde to Markíza vyhrabala - je to natočené ako lacné porno, ale pri tom je to akčný film. Pôsobí to tak ako by to natočil nejaký neschopný amatérsky svadobný kameraman. Ani sa poriadne nedá opísať, aké je to strašné. Najukážkovejší odpad! ()

Modiwish 

všechny recenze uživatele

Porovnám-li si to s předchozím dílem, který stejně nemá s tímto nic společného a o žádné přímé pokračování se nejedná, vychází tento díl z toho o trochu lépe. Ale ne o moc. K dobru mu připočítávám o trochu propracovanější scénář (avšak neberte mě za slovo, zas tak velký posun to není) a přeci jenom lepší záporáky, se kterými je třeba zúčtovat. Místní mafie si opravdu nebere servítky a jejich počínání je realističtější. Dragon the Master 2 má navíc oproti jedničce více "zápletek" a film nepůsobí až tak plytce. Zase naopak kamera působí dost lacině a souboje jsou sice fajn, ale jejich kvalita leckdy pokulhává a choreograficky nejsou zrovna ty nejnápaditější...Střihačským kumštem byl poslední fight, který se jednu půlku odehrával v noci a pak zázračně druhá půlka přes den. Když si to ale dám dohromady, toto dílo z toho skutečně vyšlo o trochu líp, avšak si troufám tvrdit, že vidět Dragon the Master 2 AKA Big Boss Untouchable není povinností a rozhodně vám to nebude chybět. Tohle je už pro opravdové fajnšmekry. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama