Reklama

Reklama

Pecan Pie

všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební / Komedie
USA, 2003, 2 min

Obsahy(1)

Tento dvouminutový kraťas je o tom, že Jim Carrey jede v autě, které není auto, ale postel. U toho zpívá písničku od Elvise Presleyho. Přijede na benzínku. Tam natankuje a zase odjede. (Vojtino)

Recenze (52)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

V posteli s Jimem. A jelikož to je od Gondryho, tak to není tak úplně normální (jakože teda vůbec). Navíc to vypadá jak hraný segment z Kapitána Zeda. Což je samozřejmě velký klad. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt takova kravinka, Carrey blbne na posteli za zvuku Elvisovo pisnicky, prijede na benzinku, ustelou mu postel, natankuje a odjede. Ale co chtit od minuty a pul. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey je božský ako vždy ... ale povedzme si to na rovinu, je to amatérsky nakrútené a nemá to žiadnu pointu. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Jim Carey se představuje v pozici pějícího řidiče líného postelomobilu, který se šourá nočním městem k čerpací stanici. Zde k posouvátku přispěchávají dva mechanici, kteří doplní palivo, natáhnou peřinu, naklepou polštář a Jimovi již nezbývá, než se s větrem ve vlasech vydat za dalším dobrodružstvím. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

"Tento dvouminutový kraťas je o tom, že Jim Carrey jede v autě, které není auto, ale postel. U toho zpívá písničku od Elvise Presleyho. Přijede na benzínku. Tam natankuje a zase odjede." věřte mi, tohle si stačí přečíst v obsahu a není nutno na tuhle koko*inu ani koukat, jelikož nic navíc nenabídne... magořina jako vystřižená z neváhej a toč... 20% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 5/10 Děj 1/10 Hudba 2/10 Efekty 0/10/// +tak je tam Jim Carrey -ale co tím chtěl dokázat?, krátké, špatně ozvučené, špatná viditelnost videa/// Nějak mě uniká smysl, význam i pointa. Kdyby to nebylo "hrané" a Jim by přijel takhle někam na benzínku, asi by jsme se dočkali zajímavých reakcí. Takto mi ale nezbývá než kroutit hlavou./// Celkem 16%/// ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey zpívající nějakou Presleyho odrhovačku přijíždí v autě-posteli na benzínku, natankuje a odjede... ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Mne to pripadalo ako sen. Gondry je dospelák, ktorý ešte neprestal snívať a Carrey si počas svojho sna v posteli išiel vyprášiť deky a natriasť vankúš, čo je na tom zvláštne? :) Len tá kamera sa mi nepáčila. ()

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey nehorázne rozkošný a ustlanie káry týpkami z benzínky rovnako, no akosi nestačí... Predstavte si skôr hviezdy dve, k tým to inklinuje viac, aj keď odkliknúť ich nedokážem, fakt nie! ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Jsem velký fanoušek Jima, ale tady prostě víc jak jednu hvězdu právě za něho dát nemůžu. Po zhlédnutí ze mě vypadlo jen jedno velké WHAT? ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

V tomhle Gondryho nejsem schopný následovat. Jistá úchylnost by tu byla ale co to má znamenat v celku ví snad sám jen Michel ()

Reklama

Reklama